Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszedł do mnie mąż...miał 1 nocna przygodę i ona jest w ciąży co robić

Polecane posty

Gość gość
Dlatego on chce sie poddac badaniom na DNA. Dziewczyna raczej nie jest z nim w ciazy.

Gość gość
18:19 Dlaczego nie wierzysz ? Rozumiem, że ty jesteś z tych, które myślą, że za pierwszym razem się nie zachodzi ? 17:34 Zrozum moją sytuację, po pierwsze mamy dwójkę dzieci, a po drugie kocham go i jakoś ciężko mi przestać go kochać. 14:43 Sama nie mam pojęcia o co chodzi, bo to nie ja pisałam te teksty 14:33 No to jak już pisałam, jak wyjdzie, że to jego dziecko to alimenty zgodził się płacić, ale nic więcej. Cleo1976 Jak już pisałam, jego jedynym obowiązkiem będzie płacenie

Gość gość
Autorko czy ty nie rozumiesz że tutaj nie chodzi o dziecko? On Cię zdradził. I nie zmieni tego fakt czy jest ojcem czy też nie.

Gość gość
Niektóre kobiety tak do tego podchodzą, może zdradzać na potęgę, bybeby portki w domu były ;)

Gość gość
Nie wierze, bo szmaciarzom nie wierze i nigdy nie uwierzę. Ufasz swojemu mężowi szmaciarzowi, który by się na bank nie przyznał do zdrady, gdyby nie ciąża? Dalej by cię całował i sypiał z tobą z uśmiechem na ustach i bez wyrzutów sumienia. Fajnie mieć klamce w domu? :)

Gość gość
Dokładnie - ciąża to okoliczność, która wymusza przyznanie się do zdrady. Jedna jedyna zdrada w życiu, nie planowana i przypadkowa. Pechowiec z tego męża. Jednonocna przygoda a jednak ma z tą kobitką kontakt taki, że poinformowała go o ciąży (po co dał jej swój numer?). Ojciec dwójki dzieci nie wie co to prezerwatywa? :) I "obiecuje" że nie będzie miał kontaktu z dzieckiem (a to nie wie, że dziecko będzie miało prawo go szukać?, że jego podpis będzie wymagany przy wielu sprawach?). Albo Ty jesteś naiwniarą albo mąż życiową pierdołą (ale wtedy nie wyrwałby 17-latki).

Gość gość
Nie wiem co bym zrobiła... ale autorko to wina tylko i wyłącznie Twojego męża. Ta dziewczyna Ci niczego nie przysiegała...i mogła wogóle nie wiedzieć że On ma rodzinę... aa no i obstawiam tutaj sponsoring...

Gość gość
Na moje to PROWO. Ale jak nie ta autorka to glupia idiotka slepo zaptrzona w kasiastego mezusie. Juz pewnoe szuka winy w sobie ze ja zdradzila bo ona sie za malo starala. Jak ma facet kase i brak honru to bedzie zdradzal. Mysli ze jest panem swiata i ze nalezy mu sie mlode cialko. A autoka galupia bo boi sie ze nie da rady finsowo.

Gość gość
I jeszcze obwiniac 17latenia dzieczyne, ktora psychicznie jest jeszcze naiwnym dzieckiem

Gość gość
Jeżeli 17 latka (czyli taka dziewczyna, która zgodnie z prawem od 2 lat może uprawiać już sex) jest wg ciebie nie dojrzała to kiedy się dojrzewa? Jak będzie miała 25 lat? 37? A może nigdy? Mąż winny ale i kobieta tez winna.

Gość gość
A ja słyszałam ostatnio opinie psychologa, że człowiek do 25 rż właśnie jest jak dziecko i dziala emocjami a nie rozumem. I około 25 kończy się etap dojrzewania psychiki człowieka.

Gość gość
mam siostrzenicę, która ma prawie 18 lat i wierz mi, że jest jeszcze głupiutka, choc pewnie sama uważa się za dorosłą. Dojrzałemu, kasiastemu facetowi nietrudno zawrócić takiej dziewczynie w głowie. Nie twierdzę, że z każdą by mu się to udało, bo jednak spora część jakieś zasady ma.

Gość gość
Jesli laska sue nie zgodzi to wredy wnieść sprawę do sądu o zaprzeczenie ojcostwa. Tam z urzędu przeprowadza testy i sprawa się wyjaśni. xxx Dlaczego wypisujesz takie bzdury? Facet nie będzie musiał wnosić o zaprzeczenie ojcostwa, bo nie zostanie uznany ojcem "z automatu", tylko będzie musiał dziecko uznać w usc lub zostanie wniesiona sprawa do sądu, jeżeli nie zrobi tego dobrowolnie.

Gość gość
Przespaliśmy ten problem i jednak nie pozwolę aby odebrała naszym dzieciom ojca i splugawiła nasza rodzinę. Zostaniemy rodziną, zrobimy badania, mąż jest przekonany a ja nie mam prawa mu nie wierzyć, że on nie może być ojcem. Dziękuje za wasze wsparcie. Poczekamy do porodu na badanie DNA.

Gość gość
Waszą rodzinę splugawił wasz mąż i tego nie cofniesz. To chyba jednak faktycznie prowo, bo normalna kobieta bardziej przezywałaby zdradę męża niż fakt, że raz w tygodniu ma on się spotkać ze swoim dzieckiem.

Gość gość
Mąż nic nie "splugawił". Po prostu miał pecha, że dziewczyna zaszła w ciążę. Dała jemu, mogła też dać innemu. Z takiej sytuacji są różne wyjścia. Najlepsze byłoby pozbyć się ciąży.

Gość gość
PROWO wez to wymyslij bardzoije wiarygodnie bo az tak DEBILNE osoby jak Ty autorko chyba nie chcodza po twj ziemi chociaz moze sie myle. Boze kobieto wez sie opanuj. Jestes bezdennie glupia. Slebio wierzysz swojemu factowi. O matko skocz w ogien jak Ci kaze. Biedutlko trzesciesz dupa bo chcesz ratowas swoj status materilany. Zgadzja sie na zdrady bo to nie pierwszy i ostatni raz twojego mezulka. Kasiasty gnojek bedzie robil co chcial a ze wzil Ciebie glupia marioteke ze zone to bedziesz tanczyla jak on zagra tzn ze bedziesz lykac wszytkie jego klamstwa i kretectwo bo w koncu jak Ty sama utrzymasz siebie i dzieci. On to wie trzyma Cie w szachu.

Gość gość
Lol, teraz to już na 100% prowo. "On nie splugawił, bo ona by i tak komuś dała". Jakby dała komuś innemu to tez by splugawiła WASZ związek debilko? Bo nie chodzi o to, czy ona daje, tylko o to, czy maż ***** każdą po kolei :D prowo należy prowadzić bardziej ostrożnie, radzę na przyszłość nie udawać skrajnych idiotek i debilek, bo za szybko się sypie. Coz, nie wyszło, ale życzę powodzenia w wymyślaniu następnego kontrowersyjnego tematu :) Pamiętaj, musisz udawać tylko nieco głupiutka panią, ale bez przesady, bo jak zaczynasz pisać jak upośledzona tak jak tu, no to nie masz szans, ze nie zostaniesz zdemaskowana :D

Gość gość
No cóż autorko. Czas ubrać suknię ślubną, wziąć dzieciaki pod pachy i urządzić scenę w szkole kochanki ;)

Gość gość
Nie, to nie może być prawda :) prowo jak nic bo serio nie wierzę że takie głupie kobiety żyją w dzisiejszych czasach. Ale dzięki ubawilas mnie na maksa ;)

Gość gość
to jest ta od zalnia formy przez meza

Gość gość
Tak, tak koniecznie ubierz sie w ślubna suknie i wez teraz dwójkę dzieci i poćwicz unoszenie ich w górę

Gość gość
09:57 Napisałam już, że łatwo mi nie jest, mimo wszystko widzę, że on żałuje tego co zrobił, po drugie sam się przynzał i mówił, że źle zrobił. Nie wiem jak ty, ale ja sobie nie wyobrażam, żeby on miał jeszcze widywać tą dziewczynę raz w tygodniu.