Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bol stawu ramiennego w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, jestem w 23 tc i w nocy stalo sie cos dziwnego. Nie moglam zasnac, co mi sie zdarza w ciazy ale jak juz mi sie udalo zasnac to obudzilam sie po godzinie ogromnym bolem prawego stawu ramiennego. Bol byl tepy, promieniowal wzdluz calej reki. Teraz tylko czuje ten staw. Chcialam sie zapisac do internisty na dzis ale nie bylo wolnych miejsc. Co to za cholerstwo????

Gość gość
Łórwij renke jak mnie zap bolal to wyrwalam

Gość gość
Tu autorka. To chyba nie kwestia tego jednego stawu bo zaczynam czuc stawy w palcach u lewej reki :/

Gość gość
Dziewczyny bylam u lekarza. To bole od kregoslupa. Jutro mam wizyte u fizjoterapety. Pisze bo moze komus pomoze. Pozdrawiam!

Gość Haniaahanka223
Mi na ból stawów znajoma poleciła preparat https://swiatsupli.pl/blog/suplementy/zestaw-na-regeneracje-stawow-pawel-lisowski/ Na pewno konsultacja medyczna jest bardzo dobrym pomysłem, rzeczywistość jest jednak taka, że kolejki do specjalistów są bardzo długie, a co za tym idzie czas oczekiwania na wizytę jest wprost proporcjonalny do kolejki, chyba że wybierzemy opcję prywatnej konsultacji, co umówmy się przeważnie wiąże się z dużymi kosztami. Nie mniej jednak, nie zależnie czy zdecydujemy się pójść do specjalisty, czy też nie, a kiedy odczuwamy „jakieś” problemy ze stawami warto do swojej suplementacji, włączyć preparaty realnie wspomagające regenerację stawów.