Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰so

177 cm 75kg

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰so

Prosz臋 pom贸偶cie .. Mam dopiero 21 lat kompletnie sobie ze sob膮 nie radz臋 . Jeszcze rok temu wa偶y艂am 65kg i przy moim wzro艣cie ju偶 czu艂am si臋 w miar臋 OK podoba艂am si臋 sobie (mam nieproporcjonalnie du偶e piersi stosunkuowo do reszty cia艂a ) a teraz czuje si臋 jak ogrzyca

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰so
ucielo.. Moj m膮偶 kocha mnie ale widz臋 ze powoli przestaje mu si臋 podoba膰 .. chcia艂abym si臋 zmieni膰 . Mia艂am diet臋 ale nie potrafi臋 w og贸le jej utrzyma膰 i nie chodzi tu o s艂odycze bo z tym nie mam problemu nie s艂odz臋 i nie jem tez s艂odyczy . Problemem jest brak czasu jem jeden/dwa du偶e posi艂ki w ci膮gu dnia ... boje sie ze za rok b臋d臋 przypomina膰 monstrum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰so
... boje sie ze za rok b臋d臋 przypomina膰 monstrum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powodzenia... ja to calkiem hipopotam bo az 158 cm i tyle wagi co ty... taka mala gruba kulka jestem... czas cos w sobie zmienic... koniec z tymi kg i cm ktore sa zbedne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja korzystaj膮c z tej diety http://dieta-lux.pl/44535 schud艂am 9 kg w ci膮gu 2 miesi臋cy,przede wszystkim dieta jest tania i posi艂ki s膮 zdrowe i smaczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 184 i 81kg (facet) i wszyscy mnie podziwiaj膮 ze jestem dosy膰 szczup艂y. To ja nie rozumiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰so
Mezczyzna zawsze b臋dzie wygl膮da艂 szczup艂ej maj膮c Np ten sam wzrost co kobieta i ta sama wag臋 ze wzgl臋du na Anatomi臋 . Powiem tak teraz jest jeszcze zno艣nie chocia偶 powoli mam problemy z akceptacja ! Do "ma艂ej grubej kulki " - w og贸le tak nie my艣l !! Nie chcia艂am absolutnie nikogo urazi膰 ..pisze tylko ze w kr贸tkim czasie zmieni艂am si臋 i przyty艂am 10kg .: Boje si臋 ze za rok to ju偶 w og贸le z domu nie bere chcia艂a wyj艣膰 . Zastanawiam si臋 czy jest mo偶e jaki艣 spos贸b ZDROWY NA Oczyszczenie organizow z toksyn ?? Wiem se takie zabiegi skutecznie stymuluj膮 przemian臋 materii ;)

Udost臋pnij ten post