Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak kasy.

Polecane posty

Gość gość

Mam w portfelu 15- zlotych i roczne dziecko do wyżywienia, a do zasiłku jeszcze 4-dni,oszczędzam do tego stopnia że gdy wczoraj dostałam okres to pocięłam stary ręcznik i używam zamiast podpasek

Gość gość
Nie mam z kim zostawić dziecka.

Gość gość
Współczuję,wiem że jest to mało komfortowe.

Gość gość
Rozumiem, ze dziecko jest malutkie i nie masz pomocy, ale ile kiedys trzeba zrobić plan. Poszukaj żłobków i zasiłku do opłacania go, znajdź prace. Jesli nie przekroczysz dochodu na wasza dwójkę, jest 500 plus. Gdzie mieszkasz, za co opłacasz mieszkanie?

Gość gość
Mieszkam w Rzeszowie, mieszkanie opłacam z zapomogi,dostaję też 500+ ale z tego część idzie na media no i reszta na życie,odmawiam sobie wszystkiego,staram się wpierw zaspokoić potrzeby dziecka.

Gość gość
Autorko, Rzeszów jest duzy, sa tez pewnie takie punkty opieki dla malutkich dzieci, pracy chyba tez az tak bardzo nie brakuje? To normalne, ze najpierw myślisz o dziecku, ale ty tez musisz mieć warunki, ze zadbać o siebie. Mieszkanie jest twoje? Bo jesli tak to wielki plus.

Gość gość
Tak mieszkanie jest moje i wiem że to duży plus, Muszę to wszystko jakoś sobie poukładać,nie mam nikogo i na razie nie mam zamiaru wiązać się z nikim,choć pewno byłoby lepiej i łatwiej.