Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z mężem a teściowa

Polecane posty

Gość gość

mam problem i potrzebuje porady, z mężem cały czas się kłócimy, teściowa teoretycznie wie bo często dla niej też jest wredny , ale to jest zawsze syn, do tej pory mówiłam jak jest i nie ukrywałam niczego, ale ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy to ma sens. czy nie lepiej udawać że jest ok, nie chce żeby wychodziło że to ja jestem tą co zawsze narzeka.

Gość gość
może ktoś podpowie co robić?

Gość gość
NIGDY nie opowiadaj teściowej o klotniach z mężem! Oszalałas? ! Ona nawet jak synuś zawini wina za całe zło obarczy ciebie. Wg tesciowej Synowa to nie córka to gowno które oblepilo but jej synka. Pamiętaj! Nawet jak ci w oczy slodzić będzie to i tak cię nie lubi bo zabralas jej synka. Zagryz zęby i przy teściowej udawaj że wszystko ok. Kiedyś ja się poskarzylam to uslyszalam: "wykończysz mi syna!" Od tego momentu nic tej suce nie mówię. Pamiętaj 99% tesciowych to falszywe suki. Nie chce nikogo obrażać ale to szczera prawda...

Gość gość
Synowe głupie są ze skarżą tesciowym na ich synkow. Myślą głupie ze coś wskoraja a efekt jest odwrotny. Tesciowe co najwyżej udadzą że są za synowymi a za plecami gadają ze synkowi krzywda się dzieje. .. nie opowiadajcie tym czarownicom o swoim życiu z mężem!

Gość gość
http://f.kafeteria.pl/temat/f1/tesciostwo-p_2564786 poczytaj sobie o tych "dobrotach" i wybij sobie z głowy skarzenie na jej syna i zwierzanie się jej z czegokolwiek. Inaczej prędzej czy później pożałujesz ;) dobrze ci radzę. Nawet rzekomo najlepsza tesciowa nigdy nie będzie za synowa najwyżej pomyśli: "gdyby ona (synowa) była lepsza to mój syn nie byłby taki wredny i niedobry". Rozwiazujcie sami swoje problemy. Tesciowy w to nie mieszaj.