Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusiowa

Jak zmienia się ciało po trzecim porodzie?

Polecane posty

Gość Mamusiowa

Witam, chciałabym się dowiedzieć jakie dolegliwości męczyły Was po trzecim i kolejnym porodzie? I sama ciąża jak Wam przebiegała. Domyślam się, że ruchy maluszka w brzuchu są dużo bardziej odczuwalne. Co najbardziej dało Wam się we znaki, co bolało bardziej, a z czym się męczycie do dzisiaj? Jak wygląda sprawa z hemoroidami po tylu porodach? Bardzo dziękuję za informację na temat:)

Gość gość
KAZDY człowiek ma hemoroidy przeciez :o

Gość gość
a kto o zdrowych zmysłach rodzi trzecie i kolejne dziecko, a co to my królice, odwaliło ci

Gość gość
Co nie zmienia faktu, że po ciąży/ach sprawa z hemoroidami się komplikuję... i zaczynają dokuczać.

Gość gość
Ja miałam hemoroidy przed porodem, taki siedzący tryb życia(w nowej pracy), w ciazy się pogorszylo. Ale narazie nie boli.

Gość gość
kretynki, hemoroidy to zyły w odbycie. KAZDY JE MA!!!

Gość gość
dokladnie. kazdy je ma . im wyzszy stopien tym gorszy stan patologiczny. ale radze to zwalczyc jak jeszcze jest na takim etapie ze da sie usunac laserem/gumkowaniem bo operacja to horror. sama jestem pare dni po operacji i to co przechodze to koszmar jakiego nikomu nie zycze. ciagly bol 8-9/10 i straszne nerwowe skurcze tylka uniemozliwiajace zasniecie