Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile trwał wasz najkrótszy związek?

Polecane posty

Gość gość

Bo mój niecałą dobę. Facet nagle przestał się odzywać, a dzień wcześniej sam zapytał czy zostanę jego dziewczyną i wyglądał na szczęśliwego. No cóż, ostatni raz już komuś zaufałam. Trzeba było szukać sponsora, a nie łapać się na bezsensowne bajery :/ Ważne - nie dałam mu d**y więc tym bardziej nie wiem o co chodzi od ponad tygodnia.

Gość gość
typowy bajerant

Gość gość
hmm takich rzeczy nie traktuje się raczej jako związek;)

Gość gość
ale jaki to miało sens? skoro nie dostał nawet tego co chciał ale po tym jak rozwijała się znajomośc mógł mieć taką nadzieje. Teraz nawet na fb wchodzi najwyżej na chwilę raz na 2 dni. Nie wierzę że tyle pracuje, co próbował mi wmówić jakiś tydzien temu

Gość gość
wlasnie oto zs,niedalas;-) mi jak dziewucha dala to gonilem zania z nadzieja ze jeszcze mi daale sie obr****lem to moje;-)

Gość gość
mógł mieć nadzieję że mu dam, serio, tak to wszystko wyglądało :D

Gość gość
Wiec jestes wolna? Ile masz lat?

Gość gość
Godzina w windzie. Mojego wzrostu ale miał ciało, że do dzisiaj mnie motyle przechodzą dookoła. Łysy zgrabny, pasek taki, że ja bym się w niego wcisnąć nie mogła. Wziął mnie w obroty, czułam, że jest chemia i porządanie. Chwyciłam go za tyłek, który swojej jędrności mój nie dorówna a mam dopracowany. Miałam trzy orgazmy, jeden za drugim potem cały czas jak w ekstazie ciągle mnie piescil a moje ciało drganiem prosiło o jeszcze. Cudownie i zauroczenie. Na koniec pocałował mnie i przeprosił tak miło, że mi znów poleciało. Wyszedł a ja w skowronkach a gwiazdy mi w oczach wirowaly. Coś niesamowitego. Nie był to typowy macho czy coś takiego. To był niesamowity gwiezdny lot w niebiosa cudowne. Przychodziłam do tej windy i wspominam do dzisiaj. Pozdrawiam Ania

Gość gość
Ale dziwi mnie jedno - dzwoniłam z numeru tel którego nie zna i nie odebrał ani nie oddzwonił jak ma w zwyczaju

Gość gość
Ja miałem trzy godziny, ponieważ jej bajer mi się nie podobał. Kłamie więc nie biorę się za tego typu kobiety. A jeszcze gorzej gdy pali albo pije.