Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwe?

Polecane posty

Gość gość

Witam, otóż ja nigdy jeszcze nie uprawiałam seksu, ale po przeczytaniu różnych rzeczy na internecie trochę irracjonalnie się zastanawiam czy pomimo tego, że nigdy się nie kochałam mogę zajść w ciążę. Razem z chłopakiem jesteśmy czasami dosyć blisko. Np. Ostatnio chłopak pieścił mnie na dole palcem, potem językiem, ale on cały czas byl w spodniach i nie miał wytrysku. Innym razem to ja piescilam jego członka ręka (nie miał wytryski, ale był nawilżony) jednak to ja byłam cały czas w spodniach. Czasami też on na mnie leży i czuje jego członka, ale wtedy oboje jesteśmy w pełni ubrani. Trochę się martwię, że coś gdzies jakimś cudem się dostało. Naprawdę mam różne myśli i trochę się martwię czy okres przyjdzie i wgl. Proszę o pomoc.

Gość gość
Chcesz mieć dziecko ale boisz się zajść w ciąże bo go nie kochasz :)

Gość gość
A w jaki sposób miałabyś zajść w ciążę? Opisz to bo moja wyobraźnia tego nie ogarnia.

Gość gość
Ze nie wiem, na palcu coś przeniósł albo cos. Ze jakimś cudem coś zosro mu na palcu, ale no... Był w spodniach i nie miał wytrysku. Nie wiem. Stresuje się, że może jednak.

Gość gość
Nie ma opcji żebyś mogła zajść w ciążę

Gość gość
Idiotka.

Gość gość
No to musiałby być cud. Daj sobie spokój z takimi zabawami bo zeswirujesz. To jest możliwe a nie ciąża.

Gość Cleo1976
Nie! Niemożliwe! Ubranie stanowi SKUTECZNĄ barierę dla plemników.Myślisz, że po co ludzie rozbierają się do seksu?:)