Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi trzecio czwarto klasiści zakładają już do szkoły rajstopy na taką pogod

Polecane posty

Gość gość

Koniec wakacji, początek jesieni, zaczyna się bardzo wietrznie i deszczowo. Wiadomo - okres grypowy. Od soboty mój czwartoklasista zakłada rajstopy pod spodnie aby się nie przeziębić. Jak jest u was?

Gość gość
Jesteś nienormalna czy mieszkasz na północy Norwegii?

Gość gość
Nie zaprzeczysz ze lepiej przeciez zapobiegac niz potem wydawac pieniadze na elczenie. Dlatego rajstopy spowoduja ze chlopak sie nie zaziebi.

Gość gość
A mój już nosi czapkę i szalik. Wiadomo jak uszy przewieje to bedzie chory przez cały rok!ale dzięki za pomysł z rajstopami

Gość gość
Ja zakładam 8 latkowi rajstopy jak wychodzi z domu, wolę potem nie brać zwolnienia na niego

Gość gość
mój też już nosi kozaczki. zakładam mu takie na niewielkiej szpileczce, bo jest najniższy w klasie, a nie chciałabym żeby miał kompleksy. No i uważam, że chromowana szpilka świetnie się komponuje z białymi kozaczkami w szpic. Mój czwartoklasista musi być modnie odziany

Gość gość
Syn chodzi do przedszkola, córka do żłobka żadne nie nosi rajstop pod spodniami. Nigdy w taka pogodę nie nosili....

Gość gość
same rajstopy tak, ale pod spodnie??? ja zakładam corce rajstopy pod spodnie gdy temperatura spada poniżej 10

Gość gość
Moja jest w 4 klasie.do szkolybjezdzi na rowerze i nie ,nie zaklada rajstop pod spodnie.jak jest kolo zera to rozumiem ,ale teraz? Potem sie dziwicie,ze wam dzieci choruja ,jak przegrzewacie.

Gość gość
To chyba temat jakiegoś koniotrzepa którego kręci noszenie damskich rajstop, czasami przewijają się jego tematy.

Gość gość
Moja nie nosi rajstop pod spodniami do szkoly, nawet gdy na polu -15. W budynku cieplo, a do szkoly 5 min drogi, ma kozaki po kolana i plaszczyk troche przed kolano. Lepiej jak zmarznie niz zeby sie przegrzala.

Gość gość
Co? Mój chodzi na 7:15 do szkoły i chodzi w krótkich spodniach i bluzie.

Gość gość
Na 2 warstwy na dole jest stanowczo za wczesnie, bo co naloza przy -10°C ? W pomieszczeniach w przedszkolu czy szkole nie jest tak chlodno jak na zewnatrz.

Gość gość
Tak a potem siedzi przegrzany kilka godzin. Biedne dziecko. A jak jest -15 to zakładasz ocieplane getry i spodnie narciarskie czy jak? Mój przedszkolak chodzi w cieniutkich bawełnianych spodniach.

Gość gość
O zesz kurfa! Nie !

Gość gość
Matko,rajstopy pod spodnie w taką pogodę? Biedne dziecko. Swoją drogą widziałam ostatnio zdjęcia koleżanki z wakacji nad morzem,ona,jej mąż i 2,5 letni syn normalnie w krótkich spodenkach,koszulkach,a 6 mc niemowlę w czapce i jakimś polarze. :/ A tam ponad 30 stopni było. Także faktycznie coś z tym przegrzewaniem jest.

Gość gość
Moi 3 i 5 klasa do szkoły rajstop nie zakładają ale jak idą na basen na 19 to już obowiązkowo rajstopy na tyłek po przebraniu się na drogę.

Gość gość
Dziś rozpoczęli ferie. Zaraz idą na podwórko. Kazałam założyć rajstopy i już są gotowi. Czekają na kolegów w rajstopach, tylko spodnie i na dwór.

Gość gość
Moi w czasie ferii praktycznie rajstop nie zdejmują.

Gość gość
Moi dziś przed wyjściem do kościoła sami poprosili o rajstopy . 4 i 5 klasa.

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputrrze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste w wiadomości email http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/

Gość gość
Moi synowie, którzy chodzą do 3, 4 i 6 klasy ostatni raz mieli na sobie rajstopy w ubiegły czwartek. Już teraz jest za ciepło na rajstopy pod spodnie. Czekamy na następną zimę ale to dopiero za 9 miesięcy.