Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Akcja ze Świeżakami pokazała jakimi szmatkami są kobiety, matki, Polki...bydło

Polecane posty

Gość gość

Internauci są bezlitośni, zwabiają kretynki ogłoszeniami ODDAM NAKLEJKI i te kur/ewki krówska rozpłodowe , matki polki, katoliczki zj/ebane , pokolenie jana pedała II - robią z siebie szmaty idiotki zwyczajne prostytutki k***y :D https://finanse.wp.pl/internauci-chca-wywinac-numer-roku-na-cel-wzieli-matki-zainteresowane-swiezakami-6162838099388033a x Polka = bydle i wór na sperme bez mózgu

Gość gość
A ty to kto??

Gość gość
Nikomu tak nie bluzgam ale faktycznie jakieś chore to jest .Wczoraj byłam w biedrze i stała starsza pani i kasjer pyta się czy zbiera naklejkami -ona ze nie bo nie ma dla kogo a jakieś babsko za mną krzyczy.A mogę ją te nakleji,na co dostała odpowiedz ze juz za późno. Wiec do mnie mówi a pani ma tyle zakupów będą z 3 naklejki to ja chętnie wezmęSpojrzałam na nia bo mnie zatkało chwilowo. Nie dałam jej oczywiście t bo syn sąsiadki mnie prosił aby mu zbierać to zbieram temu dziecku.

Gość gość
.....Wlascicielki kotow.... hahahahahah

Gość gość
Jakie puste i nic nie warte masz życie, że tyle żółci z byle powodu wylewasz. Zal mi Cię.

Gość gość
fakt - coś z nimi nie tak , ale czy też uważacie, że z autorem / autorką jeszcze bardziej :D

Gość gość
Ale o co chodzi? Ja zbieram dla dzieci naklejki bo chcą. Groszka i borówkę, może się uda do listopada uzbierać zwłaszcza że moja mama też zbiera. Co w tym złego??

Gość gość
No właśnie . Ja jeszcze dziecka nie mam , ani naklejek nie zbieram, ale moja mama jest lekarzem i dzieci często przychodzą ze swoimi świeżakami na wizytę pochwalić sięnowym brokułem itd. . Skoro je to cieszy to co w tym złego ? Autor ewidentnie ma coś z głową ...

Gość gość
ja p*****le kafeterie opanowała jakaś socjopatka wszędzie tylko krówska rozpłodowe i krówska rozpłodowe to należy gdzieś zgłosić bo to jakiś psychol

Gość gość
No tak, jako krowa rozpłodowa, dumna z posiadania trójeczki cielątek zbieram naklejki z Biedronki, robię to tak że płacąc za zakupy miła pani przy kasie daje mi naklejki. Naprawdę jestem straszna...

Gość gość
Nie czaję co jest rewelacyjnego w tych maskotkach.

Gość gość
Autorka = dno, totalny rynsztok.