Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FOTO DLA AGI

Polecane posty

Gość gość
gadaj gdzie pszemo

Gość gość
pff.. miala byc focia w ubraniu sluzbowym albo fotka z pracy nadal ci nie wierze.. i raczej nie uwierze bo juz mam stu procentowa pewnosc ze klamiesz

Gość gość
ok wyśle ci na fejsa fote z pracy moze byc

Gość gość
jaki chudzielec

Gość gość
nie dopuszcze cie na fejsa dopoki ci nie uwierze.. i albo zaakceptujesz ten uklad i udowodnisz jasno czarno na bialym ze pracujesz.. albo sie bujaj bo moja cierpliwosc juz sie skonczyla🖐️

Gość gość
a to tak mnie szantażujesz kotku... to na gg CI wyślę....

Gość gość
chyba sie nie zrozumielismy.. zadnego kontaktu poza kafe dopoki nie udowodnisz.. ale ja wiem ze klamiesz jestem tylko ciekawa jak bedziesz sie wykrecal i co glupiego bedziesz wymyslal by mnie znow omamic:D

Gość gość
biceps jak u dziecka w podstawowce

Gość gość
#biceps #do #oceny #foto #codziennysynbozy

Gość gość
Aga jesteś tak samo głupia jak prawik zakłamany nierób dlatego pasujecie do siebie jak ulał.

Gość gość
nie ona juz taka glupia nie jest. Ona juz dawno go przejrzala tylko sie z nim bawi i daje mu sie coraz bardziej pograzac:D

Gość gość
prawik pokaż nogi

Gość gość
prawik pamietaj ze klamstwo ma krotkie nogi, nie jestes taki cwany jak ci sie wydaje a teraz nie piertol tylko daj #stopydoocenyfoto :D

Gość Aga z Adrianem
To podszywy są, a nie Aga. Ja jestem Aga i pisze od wczoraj, że mam chłopaka Adriana. Przemek, daj mi już spokój. Nie pisz na gg, bo założę nowy numer gg, zmienię numer telefonu - tak mi Adrian poradził. Nara.

Gość Aga z Adrianem
Przemek ty masz mikrusa dlatego ciebie nie chce

Gość gość
klamstwo ma krotkie nogi przemku

Gość gość
nie rozsmieszaj mnie przemku.. :D zacznij sie juz powoli szykowac do swojej wymyslonej pracy bo na 20 masz.. Odezwij sie dopiero jutro na kafe udawaj ze jestes w pracy..

Gość gość
gowno wiesz zaklamancu, ona tu juz nawet nie zaglada od paru miesiecy, jestes tepy jesli wierzysz w to ze ona tu bywa i ze pisze z toba z goscia

Gość Aga z Adrianem
Przemek, nie łudź się, że ze mną piszesz - to co wyżej to wszystko podszywy. Jestem z Adrianem, mam nadzieje, że to uszanujesz. Pa, ide na 20.00 do kina z Adrianem na "Paryż na bosaka" . Nie smutaj :)

Gość gość
Aga życzę udanej randki

Gość gość
aga z adrianem udowodnij ze to ty, daj foto z karteczka jak siedzisz ze swoim adrianem i trzymacie sie za reke, na karteczce napisz AGNIESZKA 12.09.2017 i co teraz wymyslisz?

Gość gość
przemek o ktorej wychodzisz do pracy? Ile czasu potrzebujesz zeby dotrzec do pracy? autem jezdzisz bez prawka do pracy?

Gość gość
dasz wideo jak jedziesz autem do pracy mitomanie zaklamany? jezuuu jaki ty zalosny jestes:o

Gość gość
przemo grasz jeszcze u buka czasami? Masz jakiegos pewniaka na dzis albo na najblizsze dni? Chcialbym se cos zagrac. A jak tam prawko? Zadzwoniles w koncu do instruktora? Pzdro

Gość gość
ale nie po polach tylko normalnie po asfalcie wsrod innych aut albo daj chociaz foto z pracy w sluzbowym wdzianku, jesli naprawde pracujesz to nie masz nic do ukrycia i dasz foto, zamkniesz ryje wszystkim niedowiarkom i Aga tez uwierzy

Gość gość
sluchaj a po tej calej ustawie hazardowej to w ogole mozna grac? Ja kiedys pare lat temu mialem konto na bet365 i sportingbet, teraz juz bym musial nowe zalozyc ale wlasnie nie wiem jak to jest mozna czy nie? Tak samo kiedys pamietam buki zadnego podatku nie pobierali ile wygralem tyle bylo moje a dzis jak to jest?

Gość gość
a co to jest ten vpn? Kurcze pierwsze slysze o czyms takim

Gość gość
ah o to chodzi, no ale przeciez i tak trzeba dane podac wiec beda wiedzieli ze z polski gram, wiem ze w bet365 to trzeba bylo skan dowodu dac zeby kase wyplacic no a to nie jest tak ze u polskich bukow mozna grac? Tylko chyba u tych zagranicznych nie mozna? Bo wiem ze kiedys ci zagraniczni nie pobierali podatku a polscy bukmacherzy od razu zabierali z wygranej 10 albo 12% na podatek. A jakby terz z tym podatkiem grac u polskich bukow to mozna w pelni legalnie bez zadnych ceregieli vpn itd?