Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

glupi ludzie w pracy

Polecane posty

Gość gość

hej, w pracy mam dziwnych ludzi. jest jeden lizus. podlizuje sie kazdemu. gdy zatrudnil sie nowe osoby, sam sie pchał, wyrywal wrecz by je szkolic. za to że kolezanka zrobila jakas bzdure kupil jej czekolade. zaczal walczyc o umowy z firmą dla nowych kolezanek (bo do tej pory są zatrudnone przez agencję). natomiast na facetów reaguje alergicznie, wszystku mu w nich przeskadza, kabluje ,czepia się, ale jak kobieta popelni bład, to nic się niedzieje, zawsze ma wymówkę by ja usprawiedliwic. koles ma najmniej obowiąkzów ze wzystkich 1/3 etatu (doslownie!) się nawet i z tym nie wyrabia i robi nadgodziny. wtrąca się do innych działów, zespołów (gdzie to nie jego brocha) i im próbuje usprawniac robte, pomagac, a nie robo swoich podstawowych obowiazków - musi to za niego robic nasz zespół tj jego częsc. mam szefa niedojde, ktory nie potrafi z nim nic zrobic. ten leser łazi po całym biurze, o******la sie ,podlizuje, albo gada na czacie przez pół dnia ,a potem bezczelnie twierdzi że nie ma czasu, że taki zapracowany. mówię to ludziom, ale do nich to nie dociera, jest milczenie albo wzruszanie ramionami. tylko jedna laska to widzi i popiera moje zdanie. ludzie tacy ślepi tylko dlatego ze im czkeoladę kupił?

Gość gość
zakochałaś się w nim z powodu wielkości jego członka?