Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz mnie zdradzil i odszedl do innej

Polecane posty

Gość gość
Noo i choc jedna osoba rozumie co czuje, gdyby swiat skladal sie z takiej osoby jak Ty to byloby pieknie. On nie jest glupi tylko pogubiony w calej sytuacji.. Sam mowil mi to caly czas. Poszla lawina nieszczesc w naszym zwiazku .. No i sie stalo . ale mam nadzieje zd pojdzie po rozum do glowy i wroci .

Gość gość
jak to po co jej głupi facet? do stworzenia idealnego związku, głupia baba, głupi facet, super będzie :)

Gość gość
On ciebie kocha, tylko tak sobie mieszka z kochanka i kocha sie z nia co noc. ALE MYSLI O TOBIE dochodzac na jej piersiach! Tylko o tobie! A ty czekaj na niego wiernie i obrazaj ludzi, co widza czarne na bialym co jest co

Gość gość
Taaaa ... Rozmawiajac ze mna codziennie i sprawdzajac moj profil na portalu spolecznosciowym to na pewno zapomnial .... Wiecie tylko o sytuacji w skrocie bo gdybym miala wam opisywac wszystko to zajeloby mi pisanie 2 dni ... Wiec nie zycze sobie zeby byly jakies obelgi na temat mojego meza .. Mieliscie doradzic a nie obrazac go i mnie przy okazji

Gość gość
przeczytaj jakie bzdury piszesz...

Gość gość
jak można się na to nabierać :o ten debil/ka podobne prowo co chwilę wymyśla, a kafeterianki się jarają i odpisują :o

Gość Zdradzona i zostawiona...
Dnia 13.09.2017 o 11:39, Gość gość napisał:

gość dziś tym postem ostatecznie mnie utwierdziłeś/aś w przekonaniu że to prowo. Po prostu nie ma tak durnych ludzi

Przykro mi ale są... Z miłości można wiele wycierpieć... Dobre leki pomagają, ale jak tylko zapomnisz wziąść dawki, znowu tęsknisz, jest Ci źle i chcesz spróbować, Nawet jak ta druga nie chce... Bo wydaje Ci się to niemożliwe, nie mieści Ci się to w głowie? To wszystko wyniszcza, a Ty sam nie umiesz odpuścić...