Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka Polka z dziećmi wepchnęła się dziś przede mnie w kolejce w McDonaldzie

Polecane posty

Gość gość

Co za bydło, widać po mordach jej i jej bachorów, że to margines... stoję sobie w kolejce przed jakimś chłopcem 12-13 lat, pisze smsa a tu włazi przede mnie to obrzydliwe babsko na oko 35 lat z dziećmi w wieku ok 2-3 lat i nastoletnie z nadwagą płci męskiej ok 14-15 lat, odwrocila się na sekundę spojrzała podłym spojrzeniem mi w oczy i tyle, ani be ani me, ani przepraszam, ani pytania czy ja też czekam (przecież było widać, że czekam), zadziwia mnie coraz większe chamstwo i zbydlęcenie Polaków, zaczynając od bydlaków na allegro i OLX ktorzy domagaja się spuszczania z cen, rabatów, darmowych wysyłek gdy odmowisz to piszą ci HUJ CI W D**E KURWO po popychanie się jak małpy w pociągach, autokarach po takie sytuacje, żaluje że nie weszłam po prostu przed nią i powiedziała PANI TU NIE STAŁA ! jak w filmie polskiem ''Co mi zrobisz jak mnie złapiesz'' PS: kolejna sytuacja kilka dni temu, młoda kobieta domagała się bym jej DAŁA te naklejki do pluszaków z biedronki, nie była grzeczna usmoiechnięta, nie powiedziala przepraszam czy potrzebne są pani te najklejki bo ja zbieram dla dzieci ?! e tam, daj i daj...byłam wredna, wywaliłam to badziewie do śmietnika po wyjsciu ze sklepu

Gość gość
pewnie wygrzebała:D

Gość gość
Smacznego. Na zdrowie raczej nie poszło.

Gość gość
Sama jesteś sobie winna, byłaś bierna, uległa, nie zareagowałaś i takie ścierwa sobie pozwalają na coraz więcej. Trzeba było właśnie powiedzieć, że pani tu nie stała kolejka obowiązuje :) gdyby nic nie zrobila lub zaczęła się rzucać to natychmiast internweniować u pracownika by wezwał menadżera restauracji, w korporacjach jest właśnie to dobre że dbają o kleintów nawet jeśli kupisz tylko głupie frytki za 3 zł

Gość gość
mnie zaatakowała jedna w kolejce ale trafiła na mój zły dzień,poleciało co mnie ogólnie w*****a w ludziach to p***a odwróciła się i słowa nie powiedziała ,a ja dalej ględziłam pod nosem na cały świat pogiętych klientów

Gość gość
To gdzie Ty mieszkasz kobieto ze takie bydlo cie otacza?

Gość gość
bo to szmaciastwo myśli, że jak naklepie dzieci to jest ponad

Gość gość
To czemu się nie odezwałaś? Po co tu się żalisz? My ci nie pomożemy. Bałaś się jej zwrócić uwage, czy co, bo nie rozumiem? Od razu się mówi przepraszam ale ja tu stałam i już. Boże co za niemoty sa na tym świecie.

Gość gość
Autorka pisze o braku kultury... A sama to pokazuje taka klasę że hej... Rynsztok, nie da się tego nawet czytać.

Gość gość
Autorka wywołuje g****o burzę, a wy łykacie. Poza tym jakim trzeba być dnem, aby gnoić własny naród, podczas, gdy w innych narodach jest większe chamstwo.