Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolczyk w nosie, rozciągnięte uszy

Polecane posty

Gość gość
Odrzuca mnie tak jak kolczki u niemowląt czy małych dzieci. Zwierze nie wie dlaczego robisz mu krzywdę. Nie może też dbać o ranę tak jak człowiek. Dorosła osoba decydując się zmienić coś w swoim wyglądzie wie co robi i czego się spodziewać. Pomyśl o tym w ten sposób - jak sama sobie regulujesz brwi to liczysz się z bólem. Teraz wyobraź sobie, że ktoś nagle wyrwał ci włosy. Zupełnie inne doznania.

Gość gość
To mój nos, nie mojego psa. Nakładam też na siebie makijaż, toksyczną farbę na włosy i noszę niewygodne obcasy. Gdybym zrobiła to psu mogłabym zostać postawiona przed sądem za znęcanie się.

Gość gość
dobra dobra po prostu uważam że żadna osobowośc nie musi być podkręcana kolczykiem w nosie i rozciągniętymi uszami ,widzę w tym jakiś brak czegoś ,to samo z motylkiem na łydce albo inne bzdety ,przemówi do mnie jedynie tatuaż który ma głębszą wartość

Gość gość
Wygląd nigdy nie ma na celu "podkręcenia" osobowości. Może być najwyżej jej odbiciem , a lustra są płytkie. ,Daleko nie zajdziesz w swoich "badanich" doszukując się osobowości z biżuterii innych ludzi. Co do tatuaży - przekonanie, że muszą mieć głębokie znaczenie to strasznie pretensjonalne podejście.

Gość gość
zobaczę dużo i po oczach i po sposobie upiększania :-) mam poczucie piękna ale to swoją drogą,na razie :-)

Gość gość
masz swoje preferencje, to nie jest "poczucie piękna". Z tego co mówisz masz też dziwne skojarzenia więc na twoim miejscu nie ufałabym swojej ocenie. Już 3 post wychodzisz

Gość gość
na jutro możesz mi napisac czy rozciągnęłabyś sobie uszy jakbyś żyła sama na wyspie ZAWSZE

Gość gość
Pewnie żyjąc na wyspie nie wpadłabym na taki pomysł (o odpowiedniej higienie sanitarnej nie mówiąc). Widziałam to u innych, podobało mi się więc teraz sama takie mam. Tak "działają" ludzie. Kiedy coś nam się podoba chcemy to dla siebie.

Gość gość
Kupowal ktoś rzeczy z Crazy Factory?