Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj synek skonczyl wlasnie 3 miesiace..czy teraz bedzie tylko lepiej ?pocieszcie

Polecane posty

Gość gość
No niewiem; mój ma 2,5 i w kółko sie drze, wpada w histerie o byle co, próbuje wymuszać, kladzie sue na podlodze, my niby mu nie ustepujemy a on się drze jeszcze głośniej, nie chce sprzątać, a rozwala rzeczy z premedytacją i takie tam atrakcje.

Gość gość
Dokladnie, moja ma 2 i ja bym powiedziala ze jest ciezej niz w okresie niemowlecym, pomimo tego ze nigdy latwym dzieckiem nie byla - kolki, refluks i inne atrakcje.

Gość gość
Różne dzieci są, jedne spokojniejsze inne bardziej rozwydrzone. W pewnym stopniu mamy nad tym kontrolę, ale dużo zależy od genów, to jest loteria. Mi się bardzo fajny egzemplarz trafił, ale ma dopiero 10 msc, więc jeszcze może się "zepsuć". Ale od początku było można powiedzieć idealnie, szybciutko zaczęła noce przesypiać, zero kolek, uśmiechnęła się tak "prawdziwie" pierwszy raz jak miała mniej niż miesiąc, do dziś kontaktowa i pogodna, nie miała lęku separacyjnego, je wszystko itp. Jasne że teraz trzeba uważać na nią bardziej niż wcześniej, bo wszędzie się wspina, grzebie, raczkuje jak szalona, ale to sama radość, znaczy że się rozwija :)