Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek ze starszym facetem... ładować się w to?

Polecane posty

Gość gość autorka tematu
przecież pisałam, że oboje jesteśmy wolni i nie mamy dzieci :o

Gość gość
autorko, czy byl miedza wami seks? 15 lat to olbrzymia roznica rozumiem ze tak bywalo dawniej, ale teraz? pomysl sama. Praktycznie od wieku 50 lat czlowiek sie tak starzeje i tracie sprawnosc ze szok, jest podatny na choroby. Moze wymien jakie to cechy ktore Cie w nim zauraczaja? Napisz tutaj. Poszukaj kogos maksymalnie 2-5 lat starszego. Tylko taki zwiazek ma sens. Zaobaczysz ze wraz z poglebieniem znajomosci wyjda roznice pokoleniowe. A gwarantuje Ci ze one przy 15l roznicy beda olbrzymie. To ze teraz gadacie i jest fajnie to jeszcze nic nie znaczy. JEstes ladna zadbana, ze musisz lapac az tak starszego?

Gość wrednybabsztyl
Ja tylko ze starszymi jestem.Mój ma 39 ja 27, razem 6 lat.I bzyka aż iskry lecą.Nie słuchaj autorko tych co nie mieli być okazji w takich relacjach.Idź za tym co dla Ciebie jest dobre.Tylko musisz się liczyć z późniejszymi konsekwencjami,ale skoro ktoś pakuje się w takie coś to jest świadomy tego co robi.Powodzenia!

Gość gość
Ale ona nie szuka kochanka a kandydata na męża! Więc sympatia i pociąg cielesny to dużo za mało.

Gość gość
A co myślicie o 20letniej różnicy? Kompletny brak szans? :(