Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrócilibyście do pracy, z której was zwolniono?

Polecane posty

Gość gość

Pracowałam tam rok jako sprzątaczka i opiekunka. Po roku zostałam zwolniona. Prawdę mówiąc sama myślałam o odejściu z tej pracy z kilku powodów: Bardzo dużo pracy za bardzo niskie wynagrodzenie. Nie mogłam dogadać się z pracodawcą, co gorsza było ich dwóch i każde życzyło sobie czegoś innego, nie uzgadniając tego miedzy sobą. Ciągła praca przez kilka godzin bez możliwości odpoczynku. Tzn. teoretycznie taka możliwość była, ale gdy tylko przysiadłam, i któreś z nich to zauważyło to patrzyli na mnie jak na nieroba. Zwracano mi uwagę, że czegoś nie robię rób robię coś źle, mimo że robiłam to zawsze i zgodnie ze wskazówkami. Bezsensownie ułożony plan zajęć itp. Miałam dość. Ale za nim coś powiedziałam zwolniono mnie. Nie udało mi się znaleźć innej pracy, a oni ponownie się do mnie odezwali. Wiem, że szukali kogoś na moje miejsce i widocznie nie znaleźli. Decyzję oczywiście muszę podjąć sama, ale co myślicie o takiej sytuacji? Wrócilibyście do pracy, z której was wyrzucono?

Gość gość
Prawda jest taka,że teraz tworzy sie obozy koncentracyjne zgodnie z prawem, ludzi sie nie szanuje nie dorzuca sie im pieniędzy tylko roboty, nie chcesz nie pracuj twoja wolna ręka takie motto pracodawców ale każdy musi pracować i to jest wykorzystywane, gdyby społeczeństwo poszło po rozum do głowy nikt z polaków nie pracowałby za psie pieniądze.

Gość gość
Mnie zwolniono z pracy przez zawiedzione oczekiwania szefów co do romansu mojego z współpracownicą. A lubiłem tą prace bardzo. Nie wróce tam mimo że tęsknie.