Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spodobał mi się pewien lekarz

Polecane posty

Gość gość

byłam u niego w poniedziałek. Nie byłam zadowolona gdy mnie do niego rejestrowali bo jego nazwisko nic mi nie mówiło, a nie lubie chodzić do lekarzy których nie znam. Zmusiłam się żeby do niego iść. Myślałam że to będzie niesympatyczny bucowaty lekarz jakich wiele. Ale w gabinecie się zaskoczyłam. Okazało się że to był młody, przystojny, a przy tym dystyngowany niczym jakiś książe i jak na lekarza widzianego pierwszy raz w życiu to zadziwiająco był wyluzowany, otwarty i żartował do mnie prawie jakby był jakimś kolegą z pracy. Wyszłam stamtąd oczarowana. Jak myślicie. Iść do niego jeszcze raz z wizytą ? bo mam odebrać wyniki badań i mogę je odebrać od razu u pięciu innych lekarek, a mogę poczekać do poniedziałku i iść do niego. Tylko z drugiej strony jak pójdę do niego to on może pomyśleć że czekałam na niego specjalnie cały tydzień bo przyjmuje tylko w poniedziałki podczas gdy mogłam wcześniej do innych lekarek iść do wyboru do koloru

Gość gość
Daj sobie spokój. On taki pewnie jest dla wszystkich. Jak była młoda to już mi się nie raz " podobał " lekarz.