Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeprowadzka do partnera, jak czuć się swobodniej?

Polecane posty

Gość gość

Od tygodnia mieszkam u partnera, niestety poznaliśmy się już, gdy on miał własne mieszkanie, więc wspólnego nie ma szans juz kupić. Wprowadziłam się wiec do jego mieszkania, problem w tym, że czuję sie w nim jak gość- bo i gościem przecież jestem, choć partner mówi, bym się czuła jak u siebie. Trochę mi głupio, że przyszłam już na "gotowe", oczywiście, nie zamierzam się rządzić, gdyż zdaję sobie sprawę, że nie jestem u siebie. Czy któraś z Was była w takiej sytuacji, ze wprowadzała się do partnera? Czy również czułyście sie obco w takiej sytuacji?

Gość gość
Tak, wstawiłam mu budę jak dla psa w korytarzu, by czuł się swojsko a sama zajęłam resztę

Gość gość
dokladasz do rachunków?-to jestes u siebie. moje rady-zmien cała zastawe stolowa na ta od twoje mamy,wywal telewizor przez okno,postaw tam figurkę buddy...zmien reczniki na ruszowe,powiesz rozowe firanki. Ps.co najwazniejsze!-nie zapominaj nigdy i niezostawiaj obesranych majtek na wannie (mi sie zdarzylo kilka razy),albo kriwstego tampona na umywalce .a tak to spoko.

Gość gość
Oczywiście, ze się dokładam do rachunków i jedzenia- dzielimy wszystkie koszty pół na pół.

Gość gość
Tak to bywa, musisz się oswoić

Gość gość
Najgorsze jest to, że bardzo śmierdząco się wypróżniam i mam obawy przed wspólnym korzystaniem z toalety. Nie wyobrażam sobie żeby on wszedł tam po tym jak postawiłam klocka:(