Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Co u was?

Polecane posty

Kurde dowiedziałem się że AB mają wrócić na Nerane :( lipa trzeba bedzie tranferować się spowrotem na Olympe. I znowu 100zl pójdzie na te głupią gre

Gość gość
U mnie dobrze

Gość gość
Rysiu nie łam się to tylko gra.

Gość gość
A to już zmienia postać rzeczy. U mnie się też sypie, szczególnie ze zdrowiem, a u Ciebie o co chodzi?

Gość gość
To teraz powiedz tej osobie, jak tego żałujesz. To najprostsze i najlepsze co można zrobić.

Gość gość
Próbuj dalej, w końcu "wymięknie".

Gość gość
Przypuszczalnie chodzi o dziewczynę. To może wyślij jej kwiaty z przeprosinami. Tak wiem że zaraz mnie tu zjadą, że wszystkie lecą tylko na kasę, ale kwiaty tez mają swoją moc ;)

Gość gość
Każdy coś psuje, każdy coś głupiego palnie, albo coś co rani inna osobę. Nie jesteś ani pierwszy, ani ostatni.

Też nad tym myślałem :( ale najgorsze jest to że nie wyciągnłem wniosków bo to samo odwaliłem jakiś czas temu, ale wtedy dała się przeprosić. A teraz nawet rozumiem czemu nie da

Gość gość
Nie wiem o co poszło i nawet nie dopytuje, bo lepiej na ogólnym forum takich rzeczy nie wyciągać. Ale jak Ci na niej zależy, to walcz o nią, nie poddawaj się, próbuj, przepraszaj i wysyłaj jej kwiaty. I weź też pod uwagę, że ona pewnie potrzebuje czasu żeby coś Ci wybaczyć. Więc to że dziś cię ignoruje, jutro i pojutrze tez, to normalna reakcja, ale za tydzień czy dwa może juz być lepiej. A Ty naucz się, że do trzech razy sztuka i więcej błędu nie powtarzaj.

Gość gość
Moje zdrowie wali się i sypie i trochę mnie przerasta, że wszystko na raz. Więc psycha siada, a jak psycha siada, to wiadomo, że i organizm się poddaje. Czyli takie błędne koło. :-O A w tej Szwajcarii byłeś?

Jakoś nie mogę teraz się na niczym innym skupić bo chciałbym dać wszystko aby cofnąć czas i nie zrobić tego co zrobiłem

Nie byłem bo skonczyło się na planach jak zawsze bo coś innego zaczeło wypadać jak to w życiu. Mi zaczyna siadać psycha bo nie ogarniam swego życia pomału. Jak sam kiedyś przyznałem jestem przykładem że pieniądze szcześcia nie dają :(

Gość gość
Z pewnością nie dają, ale bardzo życie ułatwiają. Słuchaj Rysiu, tu się możesz "wypłakać" i wyżalić, ale potem spinaj poślady i działaj na 100% mocy, żeby dziewczyna widziała, że Ci zalezy i że wiesz co źle zrobiłeś.

Napisałem już kilka razy że rozumiem i mega żaluje. Ale też nie mogę pisać tego co 10 minut bo to bedzię już wyglądać źle

Gość gość
Oczywiście że nie co 10 minut, bo weźmie Cie za natręta i stalkera. Dlatego wyżej napisałam, że musisz też jej dać czas.

Gość gość
Ile ja miałam nieprzespanych nocy, albo przepłakanych przez takie akcje. Życie. A po jakims czasie wszystko jest inaczej, albo już bez znaczenia. Wiesz ta deszczowa i jesienna pogoda, to akurat pod Twój nastrój.