Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myśleli, ze jestem uchodźcą i zaczepiali

Polecane posty

Gość gość

2 tygodnie temu spotkała mnie niemiła sytuacja, ponieważ jacyś młodzi mężczyźni wzięli mnie... za uchodźce. Jestem Polką, mam polskie korzenie, ale jestem brunetką, mam kręcone włosy, mam ciemne oczy i ciemniejszą karnację. Mam 17 lat, ci męzczyźni mieli z pewnością powyżej 30 lat. Spotkali mnie w drodze na przystanek w moim mieście, podeszli na przystanku autobusowym i zaczęli mnie wyzywać od brudasów, od k...., szmat i kazali mi wy... z polskiego kraju. Próbowałam im tłumaczyć, ze jestem Polką, ale nie chcieli słuchać, musiałam sie oddalić z przystanku, bo grozili mi pobiciem, ludzie na przystanku odwaracali głowy- domyślam sie, ze sie po prostu ich bali. Ci poszli za mną, uciekała, to jeden rzucił we mnie butelką, która wcześniej leżała na ławce, butelka upadła i rozbiła się obok mnie, na szczęście uciekłam. Odkąd żyję to pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, przez swoją urodę zaczynam się bać, ze będę brana za uciekinierkę z innego kraju i że sytuacja zaczepki moze się powtórzyć.

Gość gość
0/10 i zamiast powiadomić policje postanowiłas powiadomić użytkowników kafe :D

Gość gość
Nie powiadomiłam policji, myslałam tylko, jak dotrzeć szybko do domu. Rodzicom także nic nie powiedziałam.

Gość gość
Co za bzdury, Polascy nie sa aż takimi rasistami, by swoich atakować za inny wygląd, musiałaś im podpaść.