Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam nowy komputer i to szatan nie pc

Polecane posty

Gość gość

hula, że ho, ho :D kosztował 2500 zł i sam go poskładałem

Gość gość
To gratulejszyn!

Gość gość
a jakie ma szybkości procesora i inne

Gość gość
grafika geForce GTX 1050 Ti procesor AMD Ryzen 4 rdzenie x 3.50 Ghz każdy płyta asus A320m-k pamięci ram DDR4 częstotliwość 2133 Mhz w sumie mam 8gb :D zasilacz i obudowę miałem :D

Gość gość
co tam kosztowało 2500??? amd to szajs, Ryzeny są dobre ale dopiero te wyższe modele. Ten co masz każda i5 wciąga nosem. Po co kupować takie wolne pamięci 2133??? Takie taktowania miały DDR3. Minimum to 2400 i to absolutne minimum. Grafika znośna ale za rok już będzie za słaba do nowych gier.

Gość gość
Wymień na quada albo core i5 core i 7 i wyżej jak ci tam pasuje

Gość gość
Core i7 ma 4.0 ghz

Gość gość
Albo core i7 7700k 4.2ghz koło 1300 dostaniesz już

Gość gość
ja mam core 2 duo E8500 i 8 GB DDR2 800 MHz, grafika na płycie intel GMA3100 i taki konfig w zupełności mi wystarcza. Nie gram w gry 3d natomiast poza grami wszystko śmiga, dysk ssd 128 gb transcend, dysk na dane 1 TB seagate, internet, muzyka, filmy, wszystko pięknie chodzi nawet ten nowy format HEVC w full hd idzie płynnie. Zmienię go dopiero wtedy kiedy standardem będą filmy 4k

Gość gość
Nic a nic nie muli, po prostu nie ma takiego zapasu mocy jak i5 czy i7. Grunt to optymalizacja windy, nie instalowanie syfu do systemu. 90 procent użytkowników nie wykorzystuje potencjału tych 4 rdzeniowych procesorów (nie mówię o graczach bo ci owszem). Jeśli nic się mi nie popsuje to będzie mi służył jeszcze ze 3 lata aż 8 giga ramu będzie za mało. W planach mam teraz dysk ssd 256 GB. To daje największego kopa a nie procesor

Gość gość
a system jaki masz? Ja narazie lece na win7 ale boje sie co bedzie jak skonczy sie wsparcie dla tego systemu, powiem szczerze ze jeszcze rok temu uzywalem XP ale skonczylo sie wsparcie wiele programow skonczylo z aktualizacjami typu java adobe flash player, to oznacza konie ogladania jutuba i wielu innych stron, nie chce tego zasranego win10 dlatego poki co mam jeszcze siodemke. 10 to govvno do tego ostro szpieguja, zagmatwane to wszystko jakies chmury srury, mnostwo smieci w systemie ktorych juz nawet nie wylaczysz, no masakra jakas, nie wiem na co sie potem przezucic, bo linuxa to wcale nie znam

Gość gość
Fajny zbalansowany zestaw, baw sie dobrze. I olej tych psioczacych deb* od intela, to beton intelektualny. Maja fredzle zamiast mozgu - kazdy IT pro ci powie ze sprzet kupuje sie patrzac na koszt i zastosowania i ich relacje. 3 zmienne a im nie miesci sie we lbie i upraszczaja do jednej "lepszosci" - podczas gdy nawet kurczaki sa wstanie liczyc do 4.

Gość gość
procesor do d**y Intel Core i9-7900X

Gość gość
procesor 8 rdzeniowy

Gość gość
Zaden laptop nie dorowna dla pc..