Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2017 Pracuję już prawie rok w biurze z kilkoma osobami, które są starsze ode mnie. Nic im się nie chce. Nawet wstać od biurka i sięgnąć po coś do szafy. Jeden z nich wkurzył się na mnie, że posprzątałam i przełozyłam część rzeczy do szafy i teraz on musi wstawać żeby coś stamtąd wziąć, a konkretnie koperty. A ja poprostu pogrupowałam rzeczy i zrobiłąm w końcu porządek bo w szufladach był mega bałagan. A co moim zdaniem najbardziej pozbawione sensu to to , że nasze komputery są obok siebie i na moim profilu nie działa ten który jest przy ścianie, więc muszę używac innego i oni mają pretensje że uzywam tego, który jest w ich zdaniem najwygodniejszym miejscu. I oczywiście wielki problem jak ja przychodze na zmiane i czasem muszą mi odstąpić komputer i pół metra obok się przesiąść. Nie wiem co robić bo przez taką głupotę nie chcę się zwolnić. Trwa to niestety długo już ta chora sytuacja i wiele innych chorych epizodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach