Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koledzy z pracy, którym byle co przeszkadza

Polecane posty

Gość gość

Pracuję już prawie rok w biurze z kilkoma osobami, które są starsze ode mnie. Nic im się nie chce. Nawet wstać od biurka i sięgnąć po coś do szafy. Jeden z nich wkurzył się na mnie, że posprzątałam i przełozyłam część rzeczy do szafy i teraz on musi wstawać żeby coś stamtąd wziąć, a konkretnie koperty. A ja poprostu pogrupowałam rzeczy i zrobiłąm w końcu porządek bo w szufladach był mega bałagan. A co moim zdaniem najbardziej pozbawione sensu to to , że nasze komputery są obok siebie i na moim profilu nie działa ten który jest przy ścianie, więc muszę używac innego i oni mają pretensje że uzywam tego, który jest w ich zdaniem najwygodniejszym miejscu. I oczywiście wielki problem jak ja przychodze na zmiane i czasem muszą mi odstąpić komputer i pół metra obok się przesiąść. Nie wiem co robić bo przez taką głupotę nie chcę się zwolnić. Trwa to niestety długo już ta chora sytuacja i wiele innych chorych epizodów.

Gość gość
Pogadaj o tym z szefem.

Gość gość
Nie wiem czy mam isc do menadzera czy do dyrektora od razu bo juz naprawde mam dosc. A jak nadejdzie dzien że oni wypną się na mnie i nie będą chcieli zamienić się za komputer, to ja nie będę miała na czym pracować. Ja nie wiem czy wyjść wtedy czy co. Bo już nie widze rozwiązania

Gość gość
usmialam sie zagroź ze sie zwolnisz :)

Gość gość
Dla mnie też ta sytuacja jest śmieszna, wręcz żenująca, ale niestety takie chore akcje maja miejsce i eskalują i psują atmosfere

Gość gość
Ubierz miniówkę ,pończoszki na podwiazkqch szpileczki i wchyl sie tak żeby stringi im do oczu patrzały q jak nie pomoźe to złap za pitola i wyrwij.

Gość gość
powiedz im z rozpaczą że musisz poprosić szefa o drugi komp skoro teraz zawadzasz

Gość gość
to po prostu propozycja,albo ida na współpracę albo potrzebna pomoc szefa