Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słabo sie starałem i sprzątnąl mi ją inny..

Polecane posty

Gość gość

Inny facet mi ukradł dziewczyne z którą chciałem być, dopiero po stracie poczułem że to było coś więcej. Już drugi raz podobna historia mi się przydarza.

Gość gość
Było się starać lepiej, a nie żałować po czasie:P Swoją drogą skoro to już drugi raz ci się przytrafia to o czymś chyba świadczy czyż nie:D?

Gość tratalata
nie on ją ukradł tylko ta koorfa poszła sama, a nie teraz to w przyszłości by poszła, więc hooj z nią, zapomnij o tępej peezdzie, znajdź inną lepszą, mniej egoistyczną

Gość porooha ją i rzuci
ciesz się chłopie, teraz inny będzie się musiał z nią męczyć a ty jesteś wolny strzelec, dziękuj za tą okazje a nie ubolewaj

Gość gość
Nie zapędzaj się, bo nie wiadomo jak było dokładnie:P Może było tak, że ona nawet nie wiedziała, że on chce z nią być, bo tak słabo się starał, że nawet tego nie zauważyła:D

Gość gość
gość dziś niestety chyba masz racje, chce już o tym zapomnieć ale odczuwam taki żal do siebie..

Gość gość
Tylko się nie zesraj.

Gość gość
Może jeszcze nie wszystko stracone?

Gość gość
już pozamiatane.

Gość gość
A skąd wiesz, że ta Twoja Ona jest z tym Onym?

Gość gość
już nie ważne chciałem się tylko wyżalić i wyrzucić z siebie.

Gość gość
Za 3 razem jak juz kogoś poznasz to bądź bardziej konkretny, a nie czaisz sie i zdziwiony, ze ktoś Cue ubiegł. Podoba Ci sie kaśka to konkrety- zaproś na piwo, koncert i działaj, a nie sie czaisz sto lat!

Gość gość
Ja też wtedy kiedy był na to czas, nie zdążyłam wyznać swoich uczuć. Zawsze czułam, że jeszcze nie ten czas, nie ten moment, że jeszcze będzie okazja, że jeszcze za wcześnie itp.Bałam się jego reakcji i nie wiedziałam, jak mu powiedzieć, żeby mnie nie wyśmiał z kolegami. A potem okazji nagle zabrakło. Odszedł z inną.

Gość gość
No to ja popieram inicjatywę. Trochę ostatnio czekałam na czyjąś i się chyba nie doczekam.

Gość gość
Szanse Kubusiu masz tylko u wdowy, której żaden porządny facet nie chciał, ma opinię obecnej suki

Gość gość
Adaś Miauczyński też tak miał w "Nic śmiesznego" co jakąś wyrwał to mu kolega ją ....

Gość gość
Dobrze zrobiłeś że się nie starłeś. Staraniem się tylko obniżasz swoje szanse. Po prostu nie byłeś dla niej :-)

Gość gość
Najwidoczniej nie umiesz sam stworzyć wartościowego związku i doceniasz kogoś dopiero po stracie.

Gość gość
Kobieta zawsze pójdzie do tego konkretniejszego, widać ciepła kluska z ciebie.

Gość gość
Dla mnie to jest niezrozumiałe, żeby chcieć z kimś być i nie starać się albo starać się słabo. Wybacz, ale jak dbasz tak masz.

Gość gość
No to ja popieram inicjatywę. Trochę ostatnio czekałam na czyjąś i się chyba nie doczekam. x A ty lala wykazujesz inicjatywę czy czekasz na gotowe? Bo jak nie wykazujesz, to jesteś wyjątkową hipokrytką, oczekujesz od kogoś czegoś, czego sama nie dajesz.

Gość gość
Kobieta zawsze pójdzie do tego konkretniejszego, widać ciepła kluska z ciebie. x Facet też pójdzie do konkretniejszej, a nie ciepłej kluski, która nic nie robi.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak to, że kobietę sprzątnął ktoś inny. Jakby tej dziewczynie zależało na autorze, to nie poszłabym z innym. Więc żadna strata.