Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem na skraju wyczerpania nerwowego mimo iz mam jedno dxiecko

Polecane posty

Gość gość

Ma 10msc chodzi i przy meblach. Raczkuje z predkoscia swiatla. Wypieprxa wssystko z szafek. Nie da mi zjesc bo lapie za talerz mimo iz nie jest glodny. Wisi mi na nodze kweka steka nie zabawi sie niczym dluzej mimo iz wydalam kupe kasy na chodxik hustawke i inne zabawki. On ma to gdzies. Wysrac sie spokojnie nie mozna. Podejrzewam ze ma adhd. Mowili ze z kazdym dniem bedzie lepiej. Nie jest jestem coraz bardziej zmeczona. Spacerow nienawidzi bo chce wyjsc z wozka. Nie moge go nosic wiecznie. Nawet pies ucieka prxed nim. Podxiwiam matki co maja wiecej dzieci. Ja wysiadam. Dobrze ze ide do pracy na 12 i wracam o 22 praca ciezka ale wole tam siedziec niz z tym gnojem

Gość gość
Głupia prowokacja, musieli cie skrzywdzić w życiu przykro mi. Idź i nie blaznij się więcej.

Gość gość
Teraz zasnal ciekawe czy pospi chociaz 20min:( to nie jest prowokacja:( naprawde mam dosc

Gość gość
To dlaczego urodziłaś "gnoja"? Nie lepiej było by urodzić dziecko, skoro chciałaś Go?

Gość gość
zamknij się w kojcu będziesz bezpieczna nietykalna,jak taki bystry poradzi sobie bez ciebie stopery w uszy odeśpij sobie i niech się dzieje co chce!!!

Gość gość
To już długo nie potrwa, wiem to z własnego doświadczenia. Odkąd córka skończyła 15 miesięcy to odżyłam, nadal oczywiście lekko nie jest no, ale takie jest właśnie macierzyństwo ☺

Gość gość
cholerne dziecko...matki cały dzień nie ma w domu, a ono wymaga kontaktu przez te parę godzin jak świętą matronę widzi... Gnój straszny, jak on śmie

Gość gość
J***c dzieci!

Gość gość
Dzieci to cwele. J***c cweli!