Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z nianią czy to się kwalifikuje do zwolnienia jej

Polecane posty

Gość gość
Wymyślasz problemy. Może to jej sposób na wyciszenie, może się modli, może trzyma w ręku telefon i czyta artykuły w necie - może specjalnie stoi tyłem, żebyś nie widziała tel.

Gość gość
A co do zwolnienia. Możesz zwolnić każdego bez podawania przyczyny. Tylko obowiązuje Was 2 tyg okres wypowiedzenia.

Gość gość
Powiem ci,że faktycznie bardzo dziwne zachowanie, ja bym się przestraszyła. Wiesz,skoro nic złego poza tym nie robi,to może i ok,ale ja bym jej pokazała to nagranie i zapytała o to. Bo to scena jak z horroru...

Gość gość
Nie, nie trzyma telefonu w reku, bardzo rzadko używa telefonu, nawet jak dzownie do niej w ciagu dnia to nie odbiera swojego tylko domowy bo mamy stacjonarny.

Gość gość
Oczywiście ze z nią pogadaj jako to czytam to aż ciarki mam na plecach. Kto zdrowy psychicznie stoi przy ścianie i się na nią patrzy? Wy tak robicie? Bo ja nie. Uważam że autorka mam prawo bać sie o własne dzieci.

Gość gość
dla mnie to prowo, kto normalny staje przy ścianie na pol godziny chyba ze jakiś czubek, no ale to byś wiedziała od razu

Gość gość
Może jest to forma jakiegoś ćwiczenia. Uwierzcie mi są różne ćwiczenia, nie tylko dotyczące ciała ale i ducha, psychiki, które z dynamiką ruchu nie mają nic wspólnego. Istnieje duża możliwość że jest to prowo, ale jeżeli nawet nie to skoro dziewczyna wie o tym że jest kamerowana to i wie że oglądasz nagrania a więc masz prawo ją zapytać o nietypowe zachowanie. Ja miałam podobne fazy jak ta dziewczyna w dzieciństwie i przyczyną była ostra nerwica natręctw. Byłam jakby przekonana że jak czegoś tam nie zrobię to coś sie stanie złego. Nie będę wnikać w szczegóły, ale mi przeszło w okresie dojrzewania.

Gość gość
Musisz tak przestawić kamere zeby widzieć jej twarz i ręce jak tak stoi. Bo jeśli tylko stoi taka zawieszona , nic nie mówi ani nie robi to jest to dziwne. A może się np bawi komórka w tym czasie lub modli czy cokolwiek.

Gość gość
Ja potrafię z muzyką chodzić po domu w kółko przez kilkadziesiąt minut, bo wtedy bardzo intensywnie myślę. Robiłam też różne ćwiczenia medytacyjne, oddechowe, mindfulness itp. I to nie jest oznaka szaleństwa. A czemu robi to o tej samej godzinie? Bo widac o tej samej kłądzie Twoje dzieci spać i ma chwilę dla siebie. Jak masz problem zapytaj ją, powiedz, ze z ciekawości zobaczyłaś nagrania (bo martwiłaś się jak dzieci znoszą to, że Ciebie tyle nie ma) i zaciekawiło Cię to, możesz wprost zapytać czy to jakiś rodzaj medytacji i czy jest skuteczny. I mówię to jako osoba studiująca psychologię ;) A wszelkie ćwiczenia serio polecam, warto znaleźć coś dla siebie.

Gość gość
Dziekuje za zrozumienie. Dzisiaj jest piatek, w weekendy nie przeychodzi wiec w poniedzialek rzeczywiscie przekrece kamere i zobaczę po południu co to mogło być ewentualnie muszą z nią porozmawiać w tej sprawie.

Gość gość
Daj znac autorko,co wyszlo wlasciwie na tych nowych nagraniach.

Gość gość
a moze medytuje albo jest muzułmanką czy tam żydowką, przecież oni tez stają pod scianą i się modlą

Gość gośćvhjj
Moze ma manie natrectw i liczy dziurki w scianie. Czekam na opowiesc w poniedzialek. Powodzenia.