Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O ludzka naiwności i bezmyślności... Allegro

Polecane posty

Gość gość

http://allegro.pl/stokke-xplory-v5-wozek-gwiazd-igla-jak-nowy-z-2017-i6956329243.html Zobaczcie jak blachary się tłuką o wózek Stokke, już prawie przelicytowały koszt nowego (4,699 na stronie oficjalnych sklepów), a widać, ze ten wózek z "igłą" (haha co za określenie) nie ma nic wspólnego, stan nie jest idealny wbrew zapewnieniom sprzedającego, widać rysy na rączce, brak podnóżka, gdzie ci ludzie mają oczy, dla mnie ten wózek wygląda, jakby ktoś go zawinął komuś spod sklepu np. w Niemczech.

Gość gość
Rzeczywiście, stelaż przy kołach nieźle złachany i faktycznie-w spacerówce nie ma podnóżka! Może faktycznie kradziony, ciekawe, czy sprzedawca wysłałby mi nr podwozia?

Gość gość
Mozna kupic taniej a mniej zniszczone na innych aukcjach.

Gość gość
wozek gwiazd hahah, rzeczywiscie dziwna ta licytacja, no chyba ze ten wozek jako nowy kosztuje 50 tys:D

Gość gość
no właśnie on nie kosztuje 50 tys. tylko kosztuje 4600-4700 w sklepach, zaraz faktycznie puste laski przelicytują i zabulą za porysowany i niekompletny tyle co za nowy, śmiechu warte :)

Gość gość
To ja chyba jakaś dziwna jestem bo mi się ten wózek w ogóle nie podoba:o

Gość gość
Ja nie lubię takich wydziwianych wózków. Im bardziej karynowa Karyna tym bardziej udziwniony wózek. Wygląda okropnie a ta rączka od wózka. ..jak od wykrywacza metalu :p

Gość gość
nie no pojechałaś, karyny to jeżdzą anexami i innymi karexami za 500 zł :) na stokke, nawet używane im szkoda kasy, bo zabrakłoby na bikejki i hybrydy :)

Gość gość
co to są bikejki?

Gość gość
Białe Kozaczki skrót BK-bikejki