Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile max mozecie dac za odkurzacz?

Polecane posty

Gość gość

Pojawily sie wlasnie odkurzacze Electrolux Pure i9, ktore sa sztosem. Kazdy, kto ma duze mieszkanie i dzieci doceni. Martwie sie tylko ceną - prawie 4 tysiące. Ale nie zarabiam malo... moze warto zainwestowac??Nim sie steruje z dowolnego miejsca na ziemi, sam pokonuje przeszkody i "wraca do bazy", ma jakas technologie 3D Vision i w dodatku jest malutki. Warto? Ile kosztuja wasze odkurzacze??

Gość gość
wg mnie odkurzacz to tylko odkurzacz, ma działać i spełniać swoją funkcję w życiu bym nie dała 4tys za odkurzacz mimo że mnie stać:o no chyba że ktoś jest pasjonatem sprzątania i będzie się czuł bardziej spełniony dzięki różnym super hiper opcjom:D:D

Gość gość
Ja mam odkurzacz Thomas za ok. 1300 zł i mi on w zupełności wystarczy ;-) Lubię odkurzać bo mnie to relaksuje ale nie lubię myć potem zbiornika na wodę bo to odkurzacz bezworkowy ....

Gość gość
Ja mam odkurzacz Thomas za ok. 1300 zł i mi on w zupełności wystarczy ;-) Lubię odkurzać bo mnie to relaksuje ale nie lubię myć potem zbiornika na wodę bo to odkurzacz bez workowy ....

Gość Pyłka
jeśli Cię stać, to bierz. spora oszczednosc czasu i energii.

Gość marina_leve
mnie sie taki marzy... moze na raty wezme. musze sie jeszcze zastanowic, ale powoli to zaczyna wyglądać jak plan;)

Gość NatasHHa
ja go mam od wczoraj i sie zakochalam:)

Gość tajeczka9
wlasnie szukalam odkurzacza, przejde sie jutro i zobacze. no tani nie jest, ale wiesz - chytry dwa razy płaci.

Gość gość
mój kosztował flaszkę, kupiłam od sąsiada

Gość menota_8989
ja bym brala. zawsze mi sie marzyl porzadny odkurzacz, a konczy sie tak, ze w tych wynajmowanych moich mieszkaniach byl juz jakis odkurzacz 'wlasciciela' - sprzed 15 lat... te elektroluxy to musza byc cuda.

Gość lunaaaaa
totalny max to zdecydowanie 1600-1700 PLN. lekka przesada jest placenie za taki sprzet wiecej, głownie tylko za marke nie za funkcjonalnosci. btw ostatnio znalazlam fajna opcje https://mamibot.tech/pl/content/14-zarabiaj-z-nami - że można polecic komus i dostanie sie rabat. Spoko opcja w sumie, akurat. Ktos z wqas korzystal moze?

Gość karolina_z_gogolina
ja go kupuje w przyszlym miesiacu. niektorzy kupuja ciuchy, a ja wole miec swietny sprzet w domu i dzieki temu wiecej czasu np. na czytanie ksiazek.

Gość AnkaK18
Kiedyś miałam odkurzacz za 150 zł, kiedy się zepsuł postanowiłam kupić porządny sprzęt, żeby posłużył mi długie lata. Wybrałam tefal bezworkowy, żeby nie kupować co chwile worków wymiennych bo napełniały się zawsze kiedy akurat nie miałam nowych w domu :D Teraz nie ma problemu, wyjmuje pojemnik, wysypuje i można działać dalej. I co najlepsze, odkurzacz ma ciągle taką samą siłę ssania a nie jak to było przy workowym, im więcej w worku tym siła ssania była słabsza.

Gość zosiasamosiab
Ostatnio oglądałam odkurzacze Tefala. Szukam czegoś do usuwania sierści po psiaku. I tam jest specjalna szczotka do takich rzeczy. https://www.ceneo.pl/54427909 Czy warto zapłacić 700 zł za odkurzacz? No chyba warto jeśli odkurzacz ma spełnić wszystkie oczekiwania i ma działać 10 lat. Bo tyle miałam swój poprzedni wysłużony.

Gość czarka432
4 tys jak na odkurzacz automatyczny to nie jest az tak wygórowana cena, szczególnie, że to nie jest sprzęt na rok, ale będzie z nami zdecydowanie dłużej, a te odkurzacze na prawdę pomagają zaoszczędzić sporo czasu :)

Gość gość
Akurat za pure i9 nie jest to drogo patrząc na jego możliwości w stusunku do podobnych sprzetow

Gość pankejkowa_iwi
ja mam ten odkurzacz i nie żałuję :)

Gość gość
ale to musi być szajs skoro trzeba go tak beznadziejnie reklamować :o

Gość taa onaa
no ja wydałam prawie 3 tysiące na roombę 895, ale wcale nie żałuję tej decyzji. nigdy nie miałam tak porządnie wysprzątanej chaty

Gość gość
Na co mi.odkurzacz od czego baba w domu siedzi niech zapierdaaaaaaaalaaa sorzata pasożyt