Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój sąsiad buduje dom a nigdzie nie pracuje

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku, chłopak ma 25 lat stawia swój własny dom, jeżdzi sportowym Audi , a nigdzie nie pracuje, żeby mieć jakąś prace. Ja mam 38 lat i z mężem dopiero niedawno kupiliśmy dom. Co Ci ludzie robią???

Gość gość
Współczuję mu z taką sąsiadką to ma prz'e'sr'ane na start .

Gość gość
Bogaty po tatusiu. Albo zajmuje się czymś nielegalnym. A Ty zajmij się lepiej swoim życiem zamiast zazdrościć innym. Nie nasza wina że Wam rodzice nie pomogli. Albo mogliście wziąć się za lewe interesy i też byście mogli kupić dom dużo wcześniej.

Gość gość
Jakby pracował to nie miałby czasu na budowę.

Gość gość
Na pewno to coś nielegalnego, mąż tak samo mówi. Nie chodzi o to że wtrącam się w jego życie, ale zastanaiwia mnie to, że będąc w tym wiek chłopak się buduje.

Gość gość
Hooj ci do tego żałosna zazdrośnico! Co poradzimy na to, ze jesteście z mezusie nieudacznikami! Gap sie na swój porftelvi doopie, a nie na cudze! Polacy to jednak żałośni zazdrośnicy- zamiast zająć sie SWOIM życiem zaglądają co to sąsiedzi- CHORE!!!

Gość gość
Po pierwsze to nie Twoja sprawa za co się buduje i gdzie pracuje/nie pracuje.Po drugie wcale nie jest powiedziane,ze pieniadze sa z nielegalnego interesu.Ludzie maja różne sytuacje,układy rodzinne,społeczne.Działkę mógł dostać od rodziców,może dostał spadek po dziadkach i już ma na dom...nie Tobie o tym dywagować,zajmij się swoim nosem.

Gość Magoria
Siedzi 2 zazdrośników za firanka i zaglądają co to u sąsiada, mam nadzieje, ze chociaż poduszki pod łokcie podkładanie jak tak ślęczycie na parapecie! Nie interesujecie sie cudzym życiem, a zajmujcie swoim!!! Moze dostał spadek z Hameryki!! :P

Gość gość
Żałosna jesteś!

Gość gość
"Kochani i życzliwi" sąsiedzi to skarb!!! ;)

Gość gość
Kluje cie k****,ze facet ma jaja,albo bogata rodzine i nie mozesz spac po nocach,zanoz nos w garach,sprawdź ile masz kurzu za łóżkiem.

Gość gość
Podpieprz go! Zgłoś do Urzędu Skarbowego,że nie pracuje a dom buduje ! :-No jak może?!!! Przecież dom można tylko wybudować w wieku 38 lat!!!!!!:-D Halo,policja?Lroszę przyjechać na działkę sasiada ...:-D

Gość gość
A c***j cię obchodzi, jak inni żyją?? Plotkaro p**********a zajmij się lepiej swoim życiem!

Gość gość
co ze bogata rodzin e? już bym napisala donos do us czy nie jakichś dochodow z nieujawnionych zrodel.. albo czy zglaszal darowizny pienizne lub pozyczki od rodziny/innych...

Gość gość
inaccessible89 dziś nie tłumacz jej bo Cię po+d+pi+erdoli za chwilę że mają sprawdzić czy rachunek za internet opłacałeś wtedy na czas :)

Gość gość
Autorka jest ograniczonym babskiem, które zamiast zająć sie swoim życie, zagłada sąsiadom do portfela i gara!! Zazdrości, ze jej mezus nie jest taki obrotny! Ja nigdy nikomu niczego nie zazdroszczę i nie interesuje mnie skąd maja szmal!!! Ich sprawa mi NIC do tego!!! Ludzie żyjcie swoim życie!!!

Gość gość
Jesteś typowa Grażyna z Januszem co zazdrości a co cię to obchodzi. Nie musi pracować może mieć bogatą rodzinę albo być zdolnym informatykiem możliwość jest wiele. Jeździ sportowym audi? I stąd ten bul doopy? Znam przypadek że syn na 18 od ojca dostał auto za 250.000 ojciec ma zakład stolarski produkuje meble. Niektórych stać z własnej pracy inni mają bogatą rodzinę nie zazdroszczę niech Mają jak widzę należysz do tej grupy osób z bulem doopy ot typowi Janusz i Grażyna.

Gość gość
niekoniecznie ,a może handluje kobietami ????

Gość gość
jeśli bogaci rodzice to ok,ale w innym przypadku śmierdzi ,albo pracuje albo nie ,tego dokładnie nie wiesz

Gość gość
może wygrali w totka, może odziedziczyli spadek po rodzinie z zagranicy, a może ma udziały w jakimś przedsiębiorstwie, może ma firmę, i pracują za niego ludzie, moze był za granicą kilka lat i wrócił z kasą budować dom, itp itp

Gość gość
Ja dostałem w spadku 370hektarow na drugim końcu Polski. Sąsiedzi o tym nie wiedzą i też sraczki dostają bo nie pracuje :-D i bardzo dobrze :-) śmieje sie z nieudaczników i czekam tylko jak ktoś z nich dostanie zawału z zawiści :-D

Gość gość
Jak by nie budował sie i klepał biede, to też tacy jak ty mieliby ból dupki bo nieudacznik. Tak zle i tak niedobrze. :-D Chłop ma p********e z taką sąsiadką.

Gość gość
Zgłoś g/noja do Urzedku Kontroli Skarbowej. Ten gnoj pewnie jest dealerem narkotykow i przetrzepia mu majatek. Od nieujawnionego dochodu zaplaci 80% podatku:) tepic takich złodzieji

Gość gość
Tylko jak on jest czysty to odwdzięczy się tym samym. Powiadomi US nadzór budowlany opieke społeczną bo widział że twoim dzieciom dzieje sie krzywda itd. Jak ma legalna kasa to ma też kontakty znajomości i układy. Możesz przegrać wojne.

Gość gość
Jak mnie pracuje . Budowa to ciezka praca.

Gość gość
Np.Zrobisz impreze imieniny urodziny sylwestra itd.a on zadzwoni na policje że twoje dzieci są pod opieką pijanych rodzicow i zakłócacie cisze nocną.

Gość gość
Chłopak pewnie ma jaja, nie tak jak Ty i Twoj mezulek ! Zazdrość to zla cecha, pamietaj!