Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka corki ukradla z domu banki

Polecane posty

Gość gość

Kilka minut temu zadzownila po corke by wyszla na dwor.Weszla tylko do prtzedpokoju.I ukradla corce banki.Lezaly na komodzie w przedpokoju.A ze mieszkam na parterze zauwazylam przez okno ze puszcza banki.Corka na chwile przyszla do domu i pytam sie o banki.Corka mowi ze leza na komodzie i sama powiedziala ze ola ukradla.Jestem ciekawa ile rzeczy zabrala corce z pokoju.Bo nie raz przychodzila.Jak mozna ukrac komus z domu cos i upierac sie ze to jej?

Gość gość
powiedzialam jej o tym ze wziela bez pytania banki. ze to jest kradziez .bo ona przez przypadek wziela.az mnie trzesie. Czy mam pozowlic na kontakty corki z ta dziiewczyna?Corka ja bardzo lubi.

Gość gość
czy dobrze zareagowalam?To nie male dziecko ze przez przypadek wziela zrobila to celowo.Tymbardziej ze ma 11 lat- niedlugo konczy.

Gość gość
Te dzieci chyba same się wychowują ew."bajki"dysneja je wychowują DNO. Pogadaj z córką trafiła jej się "koleżanka "

Gość gość
i mota corce. ze wziela przez przypadek. ze ona tez takie ma. to jakim cudem ma tylko 1 banki przy sobie. sama sie przyznala ze wziela je przez przypadek.czyli poprostu zabrala z naszego domu.

Gość gość
do corki nic nie dociera.buczy mi ze przeze mnie straci kolezanke. kolezanke ewidentnie ja wykorzystuje.przychodzila w wakacje. nieraz u nas siedziala.

Gość gość
Skąd ja to znam. To taki typ człowieka(ta jej koleżanka), na bank przesiaknieta atmosfera w domu. Na bank ma nieciekawa matkę i ojca,nie wychowują ja. Osacza Twoja córkę, z czasem będzie namawiać do różnych głupot Twoja córkę. Wytłumacz na spokojnie, że nie za wszelką cenę warto mieć koleżankę tego typu.

Gość gość
mi sie przyznala ze wziela te banki przez przypadek.a corce do glowy kladzie ze to sa jej.jak mozna przyjsc do domu kolezanki i jej zabrac cos. niewazne ze to 3zł ale tak nie mozna.to zwykla kradziez. i takie rzeczy robi dziecko 11 letnie. szok.

Gość gość
Weź się ogarnij! problemów nie masz ? JAk przyjdzie następnym razem to powiedz jej twardo "Jak będziesz chciała pobawić się którąś zabawką poza domem lub "pożyczyć'' to najpierw musisz zapytać się mnie lub ..''

Gość gość
oddala te banki.nie wpuszcze tej dziewczyny do domu.