Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłem żone Nie moge tego znieść Załamanie nerwowe

Polecane posty

Gość gość

7 lat po ślubie Wzieliśmy ślub w wieku 20 lat Ona była moja pierwsza ja jej pierwszym Wkradła sie rutyna , mijaliśmy sie , zaczalem myslec jakby to bylo z inna ... Wchodzilem na czat , spotkalem sie 3 razy z kobieta.... Za 3 razem sie kochalismy, pozniej dowiedzialem sie ze jest prostytutka , nawet mi sie nie podobala Wyrzuty sumienia mnie gryzly i powiedzialem zonie , wniosla o rozwód Zdradzilem ja z tłustą dz... Mielismy miec dzieci , wybudowalismy dom Od pol roku lecze sie na depresje leki nie pomagaja Co mam robic?

Gość gość
W życiu popełniamy błędy i za nie płacimy. Ty za swój już zapłaciłeś i musisz nauczyć się żyć z tą sytuacją. Dobrze zrobiłeś, że szczerze powiedziałeś żonie, masz sumienie i nie jesteś złym człowiekiem, tylko popełniłeś straszliwy błąd.

Gość gość
Dobrze Ci tak. Wcale mi Ciebie nie żal.

Gość gość
Drogi autorze straciłeś być może kobietę swojego życia i to przez własną głupotę. Łączyła was magia, wspólny pierwszy seks jest czymś wyjątkowym. Zaczęliście z czystą kartą, nie mieliście przeszłości, mogliście być naprawdę szczęśliwi. Zjebałeś

Gość gość
ona pewnie puszczala sie na lewo prawo a tys baran sie przyznal teraz problemy i pol majatku z doopy

Gość gość
spróbuj porozmawiać z żoną, może Ci jeszcze wybaczy. zrób, co w Twojej mocy, postaraj się do niej dotrzeć, przekonać, obiecaj, że to się więcej nie powtórzy, że zrobiłeś błąd swego życia, że żałujesz tego, co się stało. jeśli nie ma na to żadnych szans, żeby Ci wybaczyła to poszukaj sobie innej kobiety, z którą stworzysz udany związek (tego kwiatu jest przecież pół światu) i nie popełniaj więcej błędów z przeszłości, bo jak widać nie dało Ci to szczęścia i masz za swoje. głupio zrobiłeś, ale błędy są rzeczą ludzką. zanim kolejny raz coś głupiego zrobisz, pomyśl głową a nie grzybem.

Gość gość
Skoro była prostytutką to jej zapłaciłeś czy robiła to rekreacyjnie,a nie zawodowo? :D

Gość gość
nie wiedziałem ze jest prostytutka kreowała sie na normalną kobiete , nie myslałem że wylądujemy w łóżku boże wybacz

Gość gość
Skoro spotykałeś się z inną za plecami żony to niby czego chciałeś jeśli nie seksu? Bzdury gadasz

Gość roselee
zamiast zapomniec o glupim kroku, postanowic poprawe i dalej byc z zaona, to obarczyles ja swoim postepkiem mowiac jej, bo myslales, ze wtedy bedzie ci lzej. ciezar brudnego sumienia nie bedzie lzejszy, gdy obarczymy nim kogos innego. z tym trzebasie uporac samemu, przerobic, przemysles, zadosuczynic ofierze (a nie jeszcze ja dolowac) i do przodu :) zycze ci, zebys przekonal jednak zone do bycia razem, to chyba ze oboje sie juz sobie na tyle znudziliscie, ze to nie ma sensu...

Gość gość
Naprawde nie wiedzialem ze ja zdradze!

Gość gość
Myślę, że nie ma sensu żeby wracał do żony. Nie ma związku po zdradzie.

Gość gość
18:02 Coś się gubisz w zeznaniach ;) Napisałeś, że od dawna myślałeś jak to by było z inną, potem flirtowałeś na czacie, spotykałeś się aż w końcu poszedłeś do łóżka. A teraz piszesz, że nie wiedziałeś, że ją zdradzisz. Jak można nie wiedzieć co się robi? :D Dosypała ci jakichś narkotyków? Przecież musieliście się oboje zgodzić na seks, zdjąłeś spodnie, potem majtki, no chyba, ze to był gwałt hehe

Gość gość
bzdura pisac, ze nie ma zwiazku po zdradzie. po zdradzie zwiazek moze byc nawet lepszy, dojrzalszy. ale to trzeba potrafic. gorsze rzeczy ludzie sobie wyrzadzaja w zwiazkach niz jednorazowy seks z inna osoba :o

Gość gość
Uwierz mi, nie ma związku po zdradzie. To zawsze wraca, podczas kłótni, podczas seksu, może być nawet chęć zemsty.

Gość gość
nie sadz wszystkich po sobie. zwiazek zwiazkowi nierowny. zreszta w dobrym zwiazku nie ma klotni, bo i po co

Gość gość
No widzisz, więc teraz dbaj o swój związek tak jak na to zasługuje.

Gość gość
ludzie sie zdradzaja w najrozniejsze sposoby, przez klamstwa, ukrywanie, dzialanie przeciw woli drugiej osoby, maltretowanie psychiczne, okradanie, falszywe swiadectwa, nieszczenie wlasnego zdrowia (co wplywa ogromnie na niekorzysc drugiejosoby), a jakos tylko zdrade poprzez seks sie tak pietnuje, no ciekawe...

Gość gość
Przecież te przykłady co podałaś naturalnie są powodem rozpadu związku i spokojnie mogą być podane jako powód rozwodu. Związki rozpadają się nie tylko przez zdradę seksualną, ale mimo wszystko jest ona jedną z tych najbardziej bolesnych.

Gość gość
Kolejne prowo tej od trzech kropek.

Gość gość
No kurde, to chyba ksiądz pisze i se odpoeiada

Gość gość
To żadne prowo! Chcialbym ciepla bliskosci...

Gość gość
Załóż se kożuch ha ha ha

Gość gość
Przygotuj 100 zeta i idź do tej d****** Serio musisz się o to pytać na forum? Przecież wiadomo, że ona da ci ciepło, liczone na godziny ale w sumie co w życiu jest za darmo :D