Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marietta1234

Kontakt z teściową

Polecane posty

Gość Marietta1234

Witajcie. Mam pytanie do mężatek. Jestem ciekawa jaki macie kontakt ze swoimi teściowymi. Wiem, że wiele dziewczyn narzeka na nie, i lepiej ograniczać kontakt do minimum, ale są też wyjątki, gdzie kontakty są bardzo dobre, wręcz przyjacielskie. Pytam bo jestem w związku 10 lat a rok po ślubie i szczerze powiem, że nie wiem czy to ja robię coś nie tak, czy może po prostu tak to ma wyglądać ale z moją teściową mam bardzo słaby kontakt. Spotykamy się bardzo rzadko. Żadna ze stron jakoś szczególnie o ten kontakt nie zabiega, nie to, że jej nie lubie, po prostu mam cały czas wrażenie, że ona czuje do mnie spory dystans i jakoś tak stroni ode mnie. Chociaż jest oczywiście miła, nie daje poznać, że coś jest nie tak, to jednak czuję, że nigdy nie będziemy blisko. Zaczęło mnie to szczerze mówiąc zastanawiać. Moja teściowa, nie ma nawet do mnie numeru telefonu, nigdy nie miałyśmy potrzeby wymiany numerami a mi samej jakoś tak głupio jest się o numer prosić. Może to mój błąd? Może to ja powinnam bardziej zabiegać o kontakt? Jestem w ciąży już 7 miesiącu. Teściowa nigdy nie pyta męża jak się czuję, nigdy nas nie odwiedza. Nie wiem może mi hormony szaleją ale czuję, że nie jest to normalne. Jak uważacie, czy to ja powinnam zabiegać o kontakt z teściową? Tzn, nawet wziąć numer od męża i po prostu zadzwonić? Czy to nie będzie zbyt nachalne?

Gość marietta1234
up