Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciśnienie

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mierze sobie od dłuższego czasu ciśnienie. W piątek ide do lekarza, podobno jego z lepszych, oczywiście prywatnie na kompleks badań. Od paru dni mam dziwne pokuwanie w klatce piersiowej- może ze stresu ale strasznie mnie to denerwuje, może tez ze względu na bol pleców, lub przeziębienie. Moje ciśnienie krwi to najczęściej 90/60 puls 80/85/90 . Puls jest wysoki. Mam nieskończone 20 lat. Wie ktoś może co zrobić z takim ciśnieniem ? Co jest tego powodem ? Jestem senna, zmęczona o te kłucia.. mam tez nerwice stwierdzona ale jest coraz lepiej.

Gość gość
puls nie jest wysoki.. nie moze przekraczac 100...

Gość gość
A kłucie w klatce ? Ciśnienie chyba za niskie

Gość gość
poprostu bolca ci potrzeba mysza

Gość gość
Te kłucie to nerwica.Idź do lekarza jak się martwisz.też mam nerwicę i wiem że człowiek jak nie wie co mu jest to zaczyna ze stresu dostawać różnych objawów, stąd te kłucie. Jesteś młoda, nic ci nie będzie :) A ból pleców promieniuje na klatkę piersiową

Gość gość
Teraz mam uczucie takiego wysokiego ciśnienia.. zmierzyłam 117/70/85 mam uczucie, że wszystko mi tętni i uczucie ciężkiej głowy, straszne poddenerwowanie... do kardiologa iść muszę, bo się wykończę.

Gość jagna

Ja to się bardzo cieszę że kupiłam ostatecznie Simple bo jeszcze rozważałam kilka innych droższych. A tutaj mam sprzęt w porządnej jakości wygodny nowoczesny i jednocześnie w przystępnej cenie. Polecam! Dodatkowo te trzy lata gwarancji i polska marka mnie jeszcze bardziej zachęciły i przekonały do tego modelu.

Gość marek

Jako, że od wielu lat leczę się na nadciśnienie to mam pewne doświadczenie. Teraz wybrałem dla siebie ciśnieniomierz SmartCardio i jestem bardzo zadowolony. Dokładny pomiar, łatwość użycia to z całą pewnością cechy produktu o wysokiej jakości.

Gość anna
Dnia 13.06.2019 o 13:16, Gość marek napisał:

Jako, że od wielu lat leczę się na nadciśnienie to mam pewne doświadczenie. Teraz wybrałem dla siebie ciśnieniomierz SmartCardio i jestem bardzo zadowolony. Dokładny pomiar, łatwość użycia to z całą pewnością cechy produktu o wysokiej jakości.

Rowniez polecam ten ciśnieniomierz

Gość adam,

Jak będziesz szukał ciśnieniomierza to wydaje mi się, że warto sięgnąć sobie do oferty przygotowanej przez Sanity? Firma ma na swoim koncie wiele świetnych propozycji, jeśli chodzi o ten sprzęt między innymi poręczny SmartCardio czy specjalnie model Senior dla osób starszych

Gość kuba

Może zobacz sobie Simple od Sanity, ja dostałem w prezencie ale jestem zadowolony. Nie jest duży, jeśli nie przeszkadzają Ci modele naramienne to myślę, że to będzie opcja sensowna.

U mnie w domu wszystcy korzystamy z Diagnostic Dm 500 - nikt nie narzeka, wszystkie pomiary są szybkie i dokładne 😉