Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamaNiewiem123

Escapelle i spóźniający się okres.

Polecane posty

Gość SamaNiewiem123

Witam. Jakiś czas temu miałam niebezpieczny stosunek z chłopakiem (zawiodło nas zabezpieczenie). 19 godzin później wzięłam tabletkę Escapelle. Po kilku dniach dostałam plamienia, które trwało jakieś 2-3 dni. Teraz okres spóźnia mi się już miesiac. Czy to normalne? Dodam, że robiłam 3 testy ciążowe. 6, 8 dni po, i ostatni 3tyg po, a każdy wychodził negatywnie. Kiedy mogę spodziewać się okresu?? I czy to w ogóle normalne, że jeszcze go nie dostałam?

Gość gość
idź do ginekologa.

Gość gość
A napisz dokładniej w którym dniu cyklu mieliście wpadkę? Skoro robiłaś testy ciążowe po terminie spodziewanej miesiączki i wszystkie wyszły negatywnie to myślę, że w ciąży nie jesteś. Plamienie, które dostałaś oznaczało, że tabletka się wchłonęła i działa więc nie powinnaś się martwić, ale pamiętaj, że jest to bomba hormonalna i mogła wpłynąć na ten cykl. Czy masz jakieś dolegliwości typu ból piersi, brzucha, wymioty, gorączka?

Gość SamaNiewiem123
Był to 6 dzień cyklu. Czyli niepłodne dni. A żadnych objawów typu ból piersi, wymioty nie miałam. Ale martwię się czy to normalne, że tak długo spóźnia mi się okres :-(