Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WROZBELLA TO TAKA NOWA OSZKAA

Polecane posty

Gość gość

gwiazda forumowa skupiajaca wokol siebie wszystkich adorujacych ja prawikow

Gość jaNaCiebieNieZasluguje
nie kato Karolinko ;):P

Gość gość
Tak samo wkurzająca, wszedzie się wpychająca, roszczeniowa spamerka. Atencjuszka marnych lotów :D

Gość gość
gość dziś gwiazda forumowa skupiajaca wokol siebie wszystkich adorujacych ja prawikow Jakich wszystkich? tajemniczy już ją zwyzywał parę razy, 91 - 92 tez jej pocisnął

Gość gość
Dokładnie wściubia swój nos w nie swoje sprawy czyt, każdy temat i juz tu podpadła hejterom, więc niech uważa, bo skończy tak jak him, oszka, srysia i gggb wszystkie były takie mądre i tak samo pyszczyły, a teraz kąsają tylko z orange, bo boją sie zalogowac na blue

Gość gość
To wszystko nicki jednej osoby.Wiec podpadla jednej osobie w dodatku piertolnietej na psychotropach.

Gość gość
Męcząca i nudna, szuka tylko poklasku na siłę, a jak jej się ktoś nie odwdzięczy to się kurvvi o brak wdzięcznosci. Cóż za bezinteresowna fruszka zembuszka :D:D:D

gość dziś szczerze, jestem w szoku ile ta osoba ma w sobie jadu. Skąd to się wzięło?! No właśnie jak wcześniej wspominalam, ten ktoś musiał być wcześniej zraniony, więc teraz odplaca się wszystkim dookoła, czasami obiera sobie jedną ofiarę i na niej się wyzywa, padło na mnie. Może dlatego, że na niego naskoczyłam, mowa o Kato.

Gość gość
Nie wiem jaka była oszka, ale wrozbella jest natrętna i antypatyczna, a do tego chamska i wulgarna.

gość dziś Faktycznie, robię sobie fejm na pseudonimie.. myślisz, że mi na tym zależy?

gość dziś nie zawsze jestem wulgarna, zobacz sobie kochany kiedy dokładnie jestem wulgarna to nie zrozumiesz moje postępowanie.

Gość gość
Może ma cię za kogoś kim nie jesteś albo podpadłaś tym co napisałeś o mężczyznach heh choć to prawda :-)

Gość gość
wyjepać tego pustaka stąd!!!

gość dziś oczywiście i zdania nie zmienie o nich! Nie pozwolę by poniżano kobiety! Tym samym nie mówiłam tu o wszystkich mężczyznach, zwłaszcza tych prawdziwych.

Gość gość
Karolinka nie dyskutuj z nim prosze bo cie tylko sprowadzi do swojego niskiego poziomu i pokona doswiadczeniem. Nie wchodz z nim w dyskusje, to sfrustrowany zawistny stary prawik ktory gnoi tu wszystkie fajne dziewczyny, olewaj go, omijaj jego posty, nawet go nie czytaj i przede wszystkim nigdy mu nie odpisuj bo tylko debila nakrecasz. Posluchaj mnie Karolinko nie daj mu sie, olewaj go :)

gość dziś lata nauki nie pozwolą mi na to, żeby ugiąć się pod Twoimi śmiesznymi komentarzami.

Gość gość
Ona i jej wrózby :D jak najczeście sama nic nie wie i się pyta o kazde gofno, albo myli płeć osoby która niby widzi XD pytanie czy to dziecko specjalnej troski, czy stara panna co ma kota dosłownie i w przenośni XD

gość dziś oczywiście, masz rację, wiele razy sobie tak powtarzam, zeby odpuścic, ale ja jestem horoskopowym bykiem, a jak wiadomo było są uparte. Nie pozwolę na jego ostatni głos.

Gość gość
czas skitrać do wora tą nudzącą raszple!! już jesteś kafeteryjny trupem wrozbella, to tylko kwestia czasu, aż zostaniesz tu zajechana, bo będziesz tu codziennie ciężko tyrana i ja ci daje moje słowo honoru, że sie o to postaram🖐️

Gość gość
Ci co tak obrażają i wyżywaja to hieny ludzkie. Może też byli tak traktowani albo są, a kultury nie mieli od kogo się nauczyć.

Gość gość
spamujemy!!:D

gość dziś Tamto to była tylko zabawa. Wiele razy moje odpowiedzi były trafne. A płeć, no coz widocznie się pomyliłam, ja nie jestem nieomylna, jeśli Ty jestes, to gratuluję ;)

Gość gość
zwracam sie do osób którym też zalazł za skóre ten jepany wyskrobek pisdy jakiejś cyganichy, żeby ją tu też cisnęły bez litości. Za duzo sobie pozwala, ale to się skonczy...

Gość gość
jak sobie chcesz ale znam troche tego psychola i wiem ze jak bedziesz sie z nim wdawac w pyskowki to przegrasz i skonczysz jak oszkaa i mysiasysia ktore obie odeszly bo zgnoil je na maxa. Na tego debila jedyna metoda jest olewanie, niech sobie pisze pisze a ty olewaj, bo twoje reakcje i odpyskiwanie go nakrecaja a jak zobaczy ze cie to nie rusza co wypisujesz to po jakims czasie odpusci, no ale jak sobie chcesz

Gość gość
Może,powrozysz,Wrozobello? :-)