Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyczyny braku powodzenia

Polecane posty

Gość gość

Jak w tytule, właściwie to nie mam powodzenia u facetów, mężczyźni traktują mnie jakby z dystansem, co może być przyczyną tego? Od razu zaznaczę, że wyglądam normalnie, ubieram się raczej ładnie i jestem szczupła.

Gość gość
A próbowałaś korzystać z jakiś portali randkowych ?

Gość gość
Właściwie to także nie mam kolegów, więc zastanawiam się, o co chodzi...

Gość gość
Moze akurat trafiasz na jakiś takich dziwnych facetów , albo takich co to im sie podobają tylko jakieś wyfiokowane dziunie rodem z teledysków disco polo :p No przyczyn moze być multum . Ale spróbuj sobie poszukać kogoś przez internet . Zobaczysz jak z takimi facetami ci pójdzie , czy bedą sie dystansować . Ja miałam podobnie tzn , jakoś zdażył sie podryw ze strony faceta ze dwa razy a tak to jakiegoś większego powodzenia nie miałam , a tez wyglądam i ubieram sie normalnie, szczupła tez jestem :p

Gość gość
a/ paskudny charakter b/ paskudny ryj c/ nadwaga jedno z tych trzech - i finito

Gość gość
A ile masz lat? Tak ogólnie to w przypadku kobiet za brak powodzenia odpowiada niestety jednak wygląd:o

Gość gość 22 49
Nie sądzę, żebym trafiała na takich facetów, bo raczej problem jest we mnie:D a miałaś/ masz kolegów? Bo ja w zasadzie mam same koleżanki, ani jednego kolegi i nigdy kolegów nie miałam, więc zastanawiam się co jest nie tak. Z Internetem spróbuję, co mi zależy już.

Gość gość
Mam 25 lat, wyglądam normalnie, jestem szczupła, więc nie można powiedzieć że jestem praszczurem.

Gość gość
Widziałam za dużo brzydkich bab z partnerami, żeby w to uwierzyć :). Najprawdopodobniej przyczyna leży w zachowaniu - w jakiś sposób stwarzasz pozory, że nie jesteś zainteresowana relacją damsko-męską. To dobrze, bo masz spokój od zboków, a źle z punktu widzenia tej lepszej grupy. Kiedyś jeden wieloletni znajomy powiedział mi, że na początku uważał mnie za osobę bardzo wyniosłą (to nieprawda, mam mnóstwo kompleksów i jestem nieśmiała, bałam się odzywać, a otoczenie rozumiało to zupełnie przeciwnie) - może coś podobnego jest u Ciebie?

Gość gość
No i w ogóle nie mam kolegów, jedynie koleżanki...

Gość gość
Kolegów nie miałam , zawsze jakoś trzymałam sie z babami , a teraz mam kolegę jednego, bo to chłopak przyjaciółki :p. Ja tez spróbowałam przez internet szczęścia , skoro mi jakoś w realu nie wychodziło . A generalizowanie ze nadwaga , zryty charakter i brzydota to jedyne powody braku powodzenia to sie nie zgodzę . Znam dziewczyny która sa ładne a sa same i brzydkie które mąka facetów . Także nie ma reguły :)

Gość gość 22 55
Być może sprawiam wrażenie osoby wyniosłej i poważnej, rzadko się uśmiecham, koleżanka sądzi, że za bardzo się dystansuję.

Gość gość 22 57
Założę sobie jakieś konto na jakimś portalu. Tylko się martwię, że i tam będzie lipa.

Gość gość
A znacie takie kobiety w swoim otoczeniu? Które są ciągle same i jaka jest tego przyczyna?

Gość gość
To tez prawda , faceci mogą odbierać to tak ze nie jesteś nimi zainteresowana , ze Np juz kogoś masz itd . Czasem wystarczy pożartować , pogadać na luzie i juz inna rozmowa :)

Gość gość
Może masz sposób ubierania taki chłopięcy, mało kobiecy? Może masz wredny charakter? Może za dużo narzekasz albo jak to mówią "wyżej srasz niż dupę masz"? Może masz wredny wyraz twarzy? (Mam taką koleżankę, która wygląda tak jakby wiecznie była wkurzona o coś choć w rzeczywistości jest pogodna i sympatyczna) Może za mało się uśmiechasz i odstraszasz panów? Może wydajesz się być zbyt samodzielna i feministyczna? Może jesteś zbyt poważna? Może myślą, że jesteś zajęta? Może masz złą reputację? Wiele może być przyczyn.

Gość gość
wierze, że wyglądasz "normalnie":P ale mimo to niestety podejrzewam, że to sprawa wyglądu. może też być tak, że dla tych odważniejszych którzy zagadują do kobiet jesteś za mało atrakcyjna, a ci mniej odważni często w ogóle nie zagadują. Myśle że konto na portalu randkomym mogłoby ci pomóc, a przynajmniej byś się trochę dowartościowała bo właściwie wszystkie kobiety otrzymują tam sporo wiadomości i pochlebstw.

Gość gość 23 01
Ubieram się ładnie, wiesz faktycznie rzadko się uśmiecham i wyglądam na osobę poważną, ale nie przypuszczałam, że to aż tak może zniechęcać facetów, myślisz że naprawdę mogą o mnie myśleć, że jestem wyniosła?

Gość gość
Na pewno nie , zawsze kogoś poznasz :) teraz mnóstwo ludzi tak nawiązuje kontakty i tworzą związki . Sama jestem tego przykładem :p

Gość gość
Jesteś pewnie sexowna jak betonowy kloc. Mężczyzna nie tylko patrzy na wygląd ale przede wszystkim na sexapel, nieraz kobiety brzydkie czy z nadwagą mają wielu adoratorów bo emanują erotyka, a ty co zimna ryba - to odstrasza.

Gość gość 23 03
wiadomo, że nie wszystkim muszę się podobać, ale ty wiesz jakie brzydalki mają facetów, zdziwiłbyś się

Gość gość
Oj tak , to bardzo facetów zniechęca kiedy dziewczyna jest poważna i mało sie uśmiecha . Niestety miałam ten sam problem :/

Gość gość
No niestety tu sie zgodzę mam znajoma , co ma nadwagę z twarzy nie porywa , a ma chłopaka za chłopakiem , tu miniowa , dobry makijaż , szpilki itd . Ale szczerze jak ja widzę i te jej nogi grube to aż mnie oczy bolą :p

Gość gość
oczywiście, że zdarza się że nieatrakcyjna fizycznie kobieta albo nieatrakcyjny mężczyzna ma związek z tym że taki ktoś musi się zwykle starać itd a czy ty się w jakikolwiek sposób starasz czy tylko czekasz?

Gość gość 23 06
Grubaska może być sexi? Nie żartuj:D:D

Gość gość
No sexi moze nie , tzn co komu sie podoba , ale tez skoro sie tak wyzywająca ubiera No to pewnie jest łatwa , temu tak chłopy lecą :p

Gość gość
Cóż... właściwie to czekam nie wiadomo na co. Tylko jak przestać być mniej poważną, znajoma mi to mówiła, że zniechęcam facetów swoją miną, że do żadnego nigdy się uśmiechnę. Sądziłam, że ona przesadza, ale wy też to piszecie, więc coś w tym jednak jest.

Gość gość
A pij, niech Ci idzie na zdrowie, może chociaż na krótko przestaniesz się martwić i poprawi Ci się humor.

Gość gość
Sugerujesz, żebym się upijała? Świetna rada, akurat alkohol lubię.

Gość gość
No to moze nie być łatwe , ale spróbuj jakoś nie wiem sie wyluzować , więcej żartuj, czuj sie bardziej swobodnie przy jakimś facecie . Zobaczysz czy zadziała :)