Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pęknięcia na pupie

Polecane posty

Gość gość

Witam, od czwartku robią mi się między pośladkami takie długie pęknięcia skory, przy wejściu o***tu mam natomiast otwarte ranki, dodatkowo przeniosło się to również na wargi sromowe. Strasznie to piecze, i swędzi. Smarowałam clotrimazolum, linomagiem, alantanem, nic nie pomaga! Wczoraj i dziś to jest jakaś masakra, tak bardzo mnie to boli, nie mogę usiąść ani wstać, swędzi jak diabli, do ginekologa nie mogę dziś iść bo jest nieczynne, macie jakieś pomysły czym to potraktować żeby chociaż trochę ustąpiło?

Gość gość
Może zgłoś się na pogotowie a ostatecznie chyba do dermatologa .Ewidentnie masz jakąś chorobę i raczej nie ginekologiczną. Może masz maść z antybiotykiem. Możesz też zgłosić się na odział dermatologiczny na ostry dyżur do szpitala,uzasadnij to tym,że popękała ci skóra i nie możesz siedzieć ani załatwiać potrzeb fizjologicznych.To bedzie najlepsze i najszybsze rozwiązanie.

Gość gość
Dodam jeszcze, ze brałam przez ostatni tydzień antybiotyk. Masakra, ten ból jest tak silny :(

Gość gość
Idź koniecznie do szpitala na ostry dyżur

Gość gośćaa
Ewidentnie dopadła cię grzybica , musisz dostać lek przeciwgrzybiczy koniecznie i maść albo krem do smarowania . Możesz dorażnie zastosować krem Pimafucin zanim dostaniesz leki od lekarza.

Gość gośćaa
A i absolutnie nie smaruj tego maścią z antybiotykiem jak radził gość powyżej bo ty własnie masz to po antybiotyku więc tylko nasilą się objawy,

Gość gość
Niestety, byłam u lekarza (udało mi się zapisać u prywatnego ginekologa, całe szczęście) i stwierdził opryszczkę :( policzyłam teraz fakty i wychodzi na to, ze zaraził mnie mój facet 4 lata temu, miałam wtedy coś takiego po niestety seksie oralnym z nim :( trochę się załamałam No ale trudno, dał mo maść zovirax i tabletki na h, nie pamietam teraz jakie, mam nadzieje ze pomoże, wam również dziękuje za pomoc, nie życzę takiego bólu nikomu, dziś w nocy z bólu płakałam :(

Gość gość
A, dodam również, ze 4 lata temu, tak samo jak teraz towniez przyjmowałam antybiotyk - Wiec jak sadze może to być spowodowane (chodzi mi o nasilenie objawowo) przyjmowaniem właśnie tego nieszczęsnego antybiotyku.