Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Cześć .

Polecane posty

Gość gość
A ja od 15 minut siedze na kafe i pije kafe. Co dalej milczy i focha?

Napisała tylko tyle że nie ma ochoty ze mną gadać na ten moment. Ale boje się że to już nie przejdzie :(

Gość gość
Nie bój nic, na wszystko potrzeba czasu. A kwiaty wysłałeś?

Najchcętniej to chciałbym cofnąc czas. To mówiłem te rzeczy specjalnie aby ją prowokować i wcale tak nie myślałem :(

Szczerze mówiąc to nie zrobiłem tego :( Próbowałem wczoraj pogadać to dostałem odpowiedź że mam dać spokój chociaż na chwilę i że nie ma ochoty rozmawiać. Myśle że rzeczywiście na kilka dni dać spokój tylko nie wiem ile czasu

Gość gość
A to zdanie "mówiłem te rzeczy specjalnie aby ją prowokować i wcale tak nie myślałem" jej po wszystkim powiedziałeś? Jesli nie to napisz jej dokładnie to i dopisz, że dasz jej parę dni na przemyślenie, ale strasznie żałujesz. A kwiaty wyślij. To zupełnie co innego niż esy czy maile z przeprosinami.

Napisałem właśnie to że nie myślałem tak serio tylko robiłem to specjalnie, niestety często tak mam że najpierw zrobię potem pomyśle. To wszystko jest tylko z wyłącznie mojej winy :(

Myśle odezwać się po weekendzie i teraz dać spokój. Tylko boje się że w poniedziałek będzie to samo :(

Gość gość
Tak to w zyciu nie raz bywa, że się palnie coś a potem żałuje. Teraz juz czasu nie cofniesz, możesz tylko przepraszać, żałować i wyciągnąć z tego nauke na przyszłość. Daj jej te parę dni, sam widzisz, że nie odcięła się od ciebie całkiem, a to dobry znak. I wyślij te kwiaty!!! Mówię poważnie, to ma swoją "moc".

Już dobrze jednak te kwiaty mogą jednak rzeczywiście pomóc :) Ale najgorsze jest to że nie potrafię teraz czymś innym się zająć. Tylko ciągle chce pisać. Wczoraj się zmałałem i napisałem wieczorem, ale na to nic nie odpisała. Boje się że za parę dni będzie to samo :(

Gość gość
Oj znam to, widzisz teraz moge ci "mądrze" radzić, bo jestem ponad tym, ale jak sama w takiej sytuacji tkwię, to zachowuję się tak jak Ty :P

Gość gość
:D sorry za śmiech, ale tez mam takie tłumaczenie za swoje przewinienia. Rychu a teraz koniec tego biadolenia, szukasz firmy wysyłkowej i działasz, kwiatki mają jeszcze dziś być zamówione!!! A co do Szwajcarii, to jeszcze kiedyś pogadamy :P jak będziesz w lepszym nastroju.

Gość gość
ten debil za przesladowanie kafeterianki nie zasluguje na nic i bardzo dobrze ze go to spotkalo chuj mu w d**e, a ty przestan z nim pisac

Gość gość
Zaraz dostaniesz, ale kopa :D do działania!

11:06 :( dobra trzeba zabrać się do działania bo właśnie płakanie daje mi większego doła

Gość gość
No nareszcie, zaczynasz właściwie rozumować ;) To bierz się za swoje, a ja się zbieram, bo muszę wyjść. Trzymaj się Rychu!