Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anal czy rzeczywiście może być równie przyjemny dla kobiety jak seks waginalny?

Polecane posty

Gość gość

Jakie sa wasze spostrzezenia?

Gość Teppic No1
Tak. Wszystko zależy od okoliczności i przygotowania.

Gość gość
wsadz sobie cos w tyłek. co czujesz? Nic. i tyle samo odczuwa kobieta, a nawet odczucie jest względnie niemiłe, ale tego się nie mówi. A te co wyją z rozkoszy robią to tylko i wyłącznie dla przyjemności tej drugiej osoby, na pewno nie swojej.

Gość gość
są takie co lubią i są takie co nie lubią proste jak pukanie ! :)

Gość gość
12:34 Mezczyzna nie ma tak wrazliwego ciala i nie ma tylu erogennych sfer co kobieta. Kobiece cialo jest jednym erogennym źródłem, więc wynikałoby z tego że na pewno odczuwają to inaczej niż mężczyźni. Czy gorzej czy lepiej to o to pytam.

Gość gość
12:34 Spudłowany argument. To tak jakby całować mężczyznę po szyi i oczekiwać, żeby miał gęsią skórkę. Ciało kobiety a mężczyzny to dwa światy. Widać, że na biologię się nie chodziło ;)

Gość gość
Może oj może, ale musi być bardzo podniecona i tego chcieć...jak zaczniesz od pupy to raczej będą mierne efekty i zniechęcenie....stąd tyle kobiet, ktore tego nie lubią...bo ktoś spartolił robote wcześniej. Generalnie jak chcesz w pupe to sam się musisz mooocno napracować i postarać, żeby Twoja Pani była mega rozpalona. Łatwo często nie jest ale się da....i nic nie planuj tylko się staraj i obserwuj...jak będzie gotowa to zauważysz. I wtedy dopiero zacznie się pierwszy level :P Jak zrobisz to dobrze to czasem będzie chciała znów...jeśli zepsujesz to zapomnij o tej strefie. Zanim więc zaczniesz to najpierw bądź pewien swoich umiejętności! do roboty!!

Gość gość
popieram:)

Gość gość
16.21 to prawda. Sama nie lubiłam póki nie spotkałam faceta, który mi pokazał jak powinien wyglądać anal.

Gość gość
Jest do d**y.

Gość gość
gość dziś a masz orgazm analny?

Gość gość
Dla mnie anal jest znacznie przyjemniejszy, intensywniejszy, taki wyrazistszy w doznaniach. Lubię i praktykuję. Facet zadowolony, bo takiego koncertu w trakcie seksu nie usłyszy podczas waginalnego.

Gość gość
Dajesz koncert bo wyjedź z bólu.Facet zadowolony bo ładuje w ciasny dupę a nie rozwaloną pizdę.

Gość gość
gość dziś super ja tez lubię:)

Gość gość
Najpierw spróbuj. Jakiego bólu?

Gość gość
Nawet aktorki z p****li krzywią się przy analu .To strasznie boli.Konieczne jest przygotowanie.Lewatywa,płukanie dokładne,oliwienie głębokie intensywne,a i tak te co mówią że im tak dobrze, to kłamią.Faceci lubią, bo pchają w ciasny dziurę.

Gość gość
P****le to nie rzeczywistość. Zanim facet wejdzie, to kobieta już krzyczy. Brak barier psychicznych (bo będzie bolało), odprężenie i dobre nawilżenie. Faktem jest, że tego trzeba chcieć.

Gość gość
przygotować się trzeba ale warto

Gość gość
Ja jako facet lubię całowanie szyi i mam gęsią skórkę co do anala podobno wteddy im mniejszy tym lepiej dla faceta może to i by było przyjemne z uwagi na gruczoł prostaty dla kobiety nie koniecznie chyba że w trakcie pieści muszle

Gość gość
Moj stary mnie często ładuje w doopsko i nienarzekam. Nawet kilka razy miałam bardzo intensywny orgazm. Ogólnie anal jest przyjemny ale muszę być mocno podniecona.

Gość gość
Jeżeli chodzi o seks analny. Jest to całkiem przyjemny rodzaj zbliżenia choć osobiście wolę normalny seks. Podczas seksu analnego gdy członek jest w środku... dosłownie uczucie jakbym miała zaraz zrobić kupę! Po pewnym czasie to uczucie mija...

Gość gość
anal dostarcza mi (tak jak oral ) przede wszystkim bardzo dużo emocji bo jest to coś bardzo intymnego - przez swoją inność mocno wpływającego na moje emocje a gdy akceptuję partnera są to emocję pozytywne. Orgazmu więc nie mam ale taki seks tak mnie nakręca i podnieca, że po nim wystarczy krótka palcówka abym osiągnęła orgazm o czym mój partner wie i robi to albo po albo w przerwie przed swoim wytryskiem w moją pupę. Myślę, że chyba mało która kobieta osiąga orgazm przez samo pobudzanie analne ale jeśli tak jak ja akceptuje tą formę seksu i partnera to bardzo mocno ją to podnieca i powoduje, że orgazm osiąga potem mocniejszy podczas innej stymulacji.