Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cała rodzina żyje kosztem chorego dziecka

Polecane posty

Gość gość
i po co sie męczyć pracować i brać kredyt na 40 lat, bo ja jakbym miała pierwsze chore dziecko to w życiu nie decydowałabym się na kolejne dzieci, a tu jak widać to robią kolejne. Także fundacja TVN może by tak zakupiła prezerwatywy dla tatusia z i instruktażem jak je używać no i mamusią się też zajęła i zaprowadziła ją do lekarza po leki antykoncepcyjne.

Gość gość
Juz tak nie zazdrosc!!! Adoptuj kilkoro chorych dzieci i tez dostaniesz dom i kase co miesiac!

Gość gość
A ja mam chore pierwsze dziecko i mimo to zdecydowalam sie na drugie.10 lat sie wahalam czy mam prawo moralne urodzic drugie.Urodzilam i bylo to najlepsze co moglam zrobic dla calej naszej rodziny.Jezeli ktos nie jest w takiej sytuacji to tego nie zrozumie.Latwo krytykowac.

Gość gość
no to sie ciesz, że drugie zdrowe, ale jakby było core to takiej matce jako dziecko w życiu bym nie podarowała, że ryzykując się decyduje się na drugie dziecko, na każdym kroku bym jej dopieprzała za ta głupią decyzję

Gość gość
Bo ma horom curke

Gość gość
głupota polskich bab, rodzić pomimo choroby

Gość gość
Ale co za różnicą czy pierwsze jest chore czy nie ? To wszystko loteria i każdy może urodzić chore dziecko !