Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to będzie fair?

Polecane posty

Gość gość

Czy krótko po rozstaniu pisalibyście z kims nowym, poznanym na necie? Nie mam zamiaru wdawać się w kolejny związek bo wciąż kocham ale chce sobie czymś zająć głowę, myśli. Może moja samoocena poszybuje do góry bo w tym momencie jest kiepsko. Niby nie jestesmy razem ale czuje się jakbym zdradzała..

Gość gość
Mam podobnie. Rozmowa w necie mi pomogła a moja samoocena poszła w górę. Niestety po tej randce mam straszne wyrzuty sumienia, mimo tego że ten MÓJ miłość mnie nie chce...

Gość gość
Jezeli bylo rozstanie , to komu masz byc wierna ? :o Po rozstaniu mozesz robic co chcesz .

Gość gość
Zrob sobie przerwe po nieudanym związku co po nagle to po diable

Gość gość
Ale co zrobić z myślami które ciągle krążą wokół niego?:( Myślałam że niewinny flirt i randka pomogą.

Gość gość
Co Cię zmusza do pisania innymi? Ta potrzeba jest zaprzeczeniem miłości a potwierdzeniem że baba potrzebuje frajera i już :-D

Gość gość
"Co Cię zmusza do pisania innymi? Ta potrzeba jest zaprzeczeniem miłośc" X Zaprzeczeniem milosci do kogo ? Przeciez nie jest w zwiazku ?

Gość gość
Macie racje, bezsensu tak przerzucać uczucia z jednego na drugiego. Chociaż takie pisanie z kimś bardzo pomaga nie myśleć o facecie, który nas odrzucił.

Gość gość
Pisz. Pomaga. Bądź tylko uczciwa wobec innych. Jest pełno ludzi ze zranionymi sercami którzy chcą tylko popisać. Randki odradzam. Trzeba czasu żeby zapomnieć .

Gość gość
Randka w grę nie wchodzi bo odległość jest za duża.