Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem obsłużony przy kasie w markecie przez młodą Ukrainkę. Oto co zauważyłem...

Polecane posty

Gość gość

Byłem na zakupach w dużym markecie. Za kasą siedziała młoda Ukrainka, wierciła się trochę, była jakby nerwowa. Jak zapłaciliśmy to odchodząc obejrzałem się za nią (tak odruchowo bo niezła laska :-p ) i oniemiałem - znad spodni wystawały jej wyraźnie pieluchomajtki. Nie rozumiem tego, po co jej to? Bo na chorą nie wyglądała, wręcz przeciwnie, ładna, może trochę zmęczona buzia. Jedynie co mogło być podejrzane, to to wiercenie się na krześle i wsuwanie ręki między uda. No ale czy to na cokolwiek wskazuje?

Gość gość
pewnie tak jej wygodnie i tyle

Gość gość
Moze na to, ze warunki pracy w takich marketach sa nieludzkie i dziewczyny nie maja nawet przerwy na wyjscie do toalety i musza sie zalatwiac w pieluche.

Gość gość
nieee,tak nie ma ,zadnych pieluch,moze kiedyś teraz tak było

Gość gość
Sr'aczki dostawała z nerwów .

Gość gość
nie, ale to było przecież w Polsce

Gość gość
Zapalenie pęcherza? Pewnie boi się o utratę posady, dlatego przyszła do pracy.

Gość gość
pytanie autora nie jest dlaczego przyszla do pracy tylko dlaczego sie wiercila, wsuwala reke miedzy uda i jeszcze dlaczego miala pieluchomajtki (sorry za brak polskich znakow taka klawiatura)

Gość gość
gość dziś Hemoroidy

Gość gość
Bo w Polsce są takie biznesmeny - złodzieje którzy wykorzystują ludzi . Do piachu z hoojami biznesmenami bo przez nich ludzie sie wieszają .

Gość kasjerkaaaa82
Pracuję w Hipermarkecie razem z Ukrainkami.Nie znam wszystkich dziewczyn,ale znam okolo 10 ciu.Przewaznie są sympatyczne i mile,choc czasem ciezko zrozumiec co 2 gie slowo.:( Bardzo im zalezy na pieniadzach i łapią sobie duzo zmian.Czesto pracują dzien i noc. Zatrudnia nas Agencja pracy.Pracujemy dorywczo.Sami sobie wyznaczamy grafik,dni pracy,godziny,i dział. Mozemy pracowac na obsłusze LAd,hali,bistro ,lub na kasach. Pilecuhy są nam niepotrzbne!!! mamy przerwę kiedy tylko chcemy :D to nie jest Biedronka!!! Przysluguje nam 30 minut przerwy.Z tym ze na siku mozemy isc w kazdej chwili,po obsłuzonym aktualnie kliencie,mozna zamknąc sobie kasę i przeprosic kolejkę. Przyznam szczerze ze ja tez mialam kilka dni pieluchy w markecie... Tena Lejdi bo mialam zapalenie pecherza i co 30-45 minut lecialo mi kilka kropel :( Byc moze ta dziewczyna miala biegunkę czy jakas chorobę.

Gość gość
gość dziś Chodzi o to, że zwykle z zapaleniem pęcherza nie przychodzi się do pracy ;) Wierciła się bo jej to przeszkadzało (ból, pieczenie, świąd) powinna była zostać w domu, a że nie mogła to uznała za konieczne zabezpieczyć się pieluchomajtkami. Koniec analizy :D