Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie osoby przymilające się?

Polecane posty

Gość gość

Mam na studiach koleżankę, która ma dziwny sposób bycia. Zauważyłam, ze każdemu z osobna chce się przypodobać, ale wygląda to trochę groteskowo. Np. ja słucham jakiegoś rodzaju muzyki, mówię jej o tym, ona stwierdza, ze słucha tego samego, po czym rozwijam temat i okazuje się, ze ona zupełnie o tym pojęcia nie ma. Mówię jej, ze lubię to i to, to ona lubi to samo. Kiedyś się z koleżankami zgadałyśmy i wyszło na to, że ona do każdej w ten sam sposób siebie prezentowała, ze lubiła to, co osoba, z którą aktualnie rozmawia czasem nie mając nawet o tym pojęcia. Ogólnie, to bardzo lubi się przymilać do człowieka, prawi komplementy wszystkim. Co dziwne, mimo, ze jest tak nadmiernie miła i słodka, to jednak nie jest lubiana, często ktoś na nią wrzaśnie, widać, że nie wszyscy darzą ją szacunkiem, czasem nazywają ją wazeliniarą za plecami. Jest młoda- ma 24 lata. Choć dla mnie jest miła, to też denerwuje mnie jej osoba, jej słodzenie i podziw, którym mnie (i innych) obdarza. Czy spotkaliście się z takim typem ludzi? Z czego wynika takie zachowanie? Dodam, ze jest to osoba będąca już matką.

Gość gość
przychodza tylko jak cos chca

Gość gość
W szkole była taka jedna, nawet na początku ją lubiłam ale później zaczelo mnie draznic ze ma tyle znajomych i przestałam ją lubić xD

Gość gość
lubię jak kot się przymila, u ludzi mnie denerwuje, że gadają głupoty bez sensu kiedy udają miłych ☺

Gość gość
Ani lubię ani nie lubię. Nie robią tego złośliwie więc o ile nie są z tego rodzaju plotkarzy to ok.