Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie dziewczynę która lepiej wyglądała w krótkich włosach niż w dlugich?

Polecane posty

Gość gość
Też niektóre dziewczyny mają zbyt liche włosy by je zapuszczać. Urośnie to ledwo do ramion, wszystko układa się w strąki. Gdy nie ma się czasu dbać o włosy, to zdecydowanie lepiej będą wyglądać krótkie.

Gość gość
gość dziś znam dziewczyne ktora lepiej wygląda bez majtek niz w majtkachoczko.gif :D ha ha ha dobre

Gość gość
To nie zawsze jest kwestia dbania. Mam bardzo dużo włosów, jak są krótkie/krótsze to piękne, puszyste, świecące. Nawet farbowanie im nie szkodzi. Niestety są delikatne. Już kilka fryzjerek powiedziało mi, że mam włosy jak niemowle - taki puch na głowie. Niszczą się bo indywidualne włosy są bardzo delikatne (i cienkie). Nic z tym nie zrobię.

Gość gość
11:44 a kto Ci tak powiedział?

Gość gość
ja zawsze miałam takie za/do/przed ramiona, jednak nie podobało mi się to że zawsze miałam je na górze ulizane, mimo układania to po 20-40 minutach znów były na "plastusia" wkurzało mnie to niesamowicie. kilka razy usłyszałam że mam podobne rysy twarzy (podobna z urody) do Kristen Stewart, spojrzałam jakie ma włosy i się obciełam i jak wcześniej nigdy nie słyszałam komplementów tak nagle zaczeły się sypać. Mniej więcej tak się obciełam :) http://cdn11.se.smcloud.net/t/photos/t/543310/kristen-stewart_26147887.jpg

Gość gość
Fajna fryzura :)

Gość gość
gość dziś - większość osób jakie znam i samej mi się bardziej podoba