Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie dziewczynę która lepiej wyglądała w krótkich włosach niż w dlugich?

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka chce ściąć włosy, bo jak mówi lepiej wyglądała jak miała krótkie (ja ja znam dopiero od roku czyli jak już miała długie), chciałam jej poradzić by tego nie robiła, ale ona i tak chcę iść do fryzjera. Tyle że krótkie włosy żadnej kobiecie nie pasują, za to każdej pasują długie włosy.

Gość gość
...........Tyle że krótkie włosy żadnej kobiecie nie pasują, za to każdej pasują długie włosy.... ALE BZDURA, jest wiele kobiet/dziewczyn co w krótkich wygląda ładnie. A są pasztety w długich co wygladają jak czarownice.

Gość gość
nie twoja brocha jak sie dziewczyna chce strzyc, ma prawo, jej wlosy, bardzo duzo dziewczyn wyglada ladnie w krotkich fryzurkach odczep sie pajacu, czasy gdy faceci dyktowali kobietom wyglad dawno minely 🖐️ ps. mam nadzieje, ze panienka wygoli sobie bok ;)

Gość gość
ze znanych do małgorzata kożuchowska. w długich wyglądała nijako, a krótka zadziorna fryzura jej pasuje

Gość jaaaaa30
Mylisz sie długie włosy nie pasują kazdej...Długie pasują gdy masz grube piękne włosy ,męską twarz,tradzik itp. króciutkie wlosy pasują delikatnym ,szczurzym ryjkom...z idealną cerą,ładnym buziom,dziewczęcym,subtelnym.:) 1.Kozuchowska-gdy miala długie 3 wlosy na krzyz,chodzila ulizana i miala bardzo cienkie patyki.W krotkich wyglada elegancko,kobieco i seksownie. 2.Ta co prowadzi panoramę,wdowa smolenska.15 lat temu miala kitkę...w krociutkich wlosach wyglada elegancko i kobieco. 3.Ula HIncz,ta co prowadzi Bitwe o dom.Miala zawsze długie wlosy ktore przykuwały uwage do jej wielkiego nosa.Teraz ma krociutkie pomierzwionie wlosy i super dodały lekkosci sylwetce i odciagaja uwagę od nosa. 4.doda w peruce na boba-rewelacja. Uwazam ze krotkie wlosy-super odsłaniaja szyję,kark,dodają lekkosci figurze,odslaniają plecy. Podziwiam kobiety ktore lubią eksperymentowac,nie boją sie zmian.Idą z moda.WLosy zawsze odrosną.:) SMieje sie z tych 40 letnich wiesnair ktore całe zycie chodza z warkoczem,

Gość gość
Szczególnie jak odsłaniają tłusty kark i krótką szyję:P Krótkie włosy pasują do ładnej, szczupłej twarzy, purchawka zawsze będzie brzydko wyglądać.

Gość gość
A ja sie śmieje z babochłopów co myślą że w tych krótkich są seksi.

Gość gość
Ja znam, a w dodatku jest dla mnie najpiękniejsza i zakochałem się po uszy. Kiedyś zapytałem czemu nosi krótkie włosy to powiedziała "bo są wygodne", ale do Niej bardziej pasują krótkie niż długie.

Gość gość
No wlasnie.Jak dziewczyna jest ladna i urocza,to nawet w krotkich bedzie jej ladnie.Nie to,co niektore kobiety z nosami jak tykwa i brzydkimi rysami twarzy,co mysla,ze sa piekne :)

Gość gość
Żeby pozwolić sobie na zupełnie krótkie włosy trzeba mieć ładna twarz i ładny profil.

Gość gość
No właśnie. Trzeba mieć ladna twarz. Większość to brzydule z długimi włosami, które są zniszczone, rozdwojone.

Gość gość
O wlosy mozna zawsze zadbac.Gorzej,jak ma sie paskudna twarz.

Gość krótkowłosa
no ja już dziewczyną nie jestem bo mam 34 lata i w krótkich włosach wyglądam lepiej...miałam już długie i różne fryzury i wyglądałam nieciekawie...teraz mam króciutkie i ładnie wyglądam,mąż też mnie woli w krótkich...zresztą kuzynki,szwagierki też mówiły że w krótkich mi lepiej i nie były to złośliwe uwagi...sama sobie się badziej podobam w krótkich...wbrew pozorom o krótkie trzeba bardziej dbać niż o długie,bo długie zwiążesz w kucykj i już a krótkie trzeba codziennie myć i układać

Gość gość
Tu autorka Ale ona nie jest ładna :o więc tym bardziej nie rozumiem po co chce ściąć włosy

Gość gość
Moja znajoma z pracy lepiej wygląda w krótkich nich w długich. Fajnie ścięła włosy,tak z pazurem, a długie i tak zawsze miała związane w kucyk lub koka, bo twierdziła, że jej w pracy przeszkadzają. Generalnie jak ktoś ma szczupłą, pociągłą twarz lub ostre rysy, to dobrze wygląda w krótkich, a osoby z okrągłą buzią czy bardziej puszyste lepiej wyglądają w dłuższych, bo wysmuklają im twarz.

Gość gość
Gdybym miala gęste i grube to moze i tak ale ze nie lubie miec ulizanych mam takie do brody i najlepiej mi w takich

Gość gość
95% kobiet wygląda lepiej w długich (mam na myśli włosy przynajmniej przed ramiona).

Gość gość
Ja znam i ma na imie Andrzej ;) :D

Gość gość
Molek korzuchowska gardias lepiej im w krótkich

Gość gość
Tak, jedną, ale okazała się transem.

Gość gość
Ja mialam piękne ,grube wlosy długie a wygladałam paskudnie. W koncu odwazylam sie sciac cos jak Korzuchowska i wygladam o niebo lepiej,wprost pieknie. Jak patrze na zdjecia w tych dlugich to az sie dziwie ze nikt mi wczesniej nie powiedzial jak zle wygladam. W pracy tez mam taka z dlugimi wlosami,istna czarownica. Zreszta po co jej dlugie skoro i tak ma spiete,do tego pociagla twarz az prosi sie o ladna krotka fryzurke.

Gość gość
Wlasnie jestem innego zdania niz wiekszosc,krotkie wlosy pasuja bardziej nieurodziwym kobietom o meskich rysach, duzym nosie i okraglej twarzy a dlugie tym pieknym.Pasztet lepiej wyglada w krotkich a piekna kobieta czemu ma redukowac swoja urode

Gość gość
Pięknym dziewczynom które wyglądają aż takie laleczki zawsze będzie ładniej w długich. Te krótkie pasują bo brzydszych żeby jakoś zwrócić uwagę od tych ładnych.

Gość gość
Tu nie chodzi o to czy jest się ładnym czy brzydkim, chodzi o twarz niektórym choćby było piekni jak z obrazka mogą nie pasować długie włosy i odwrotnie. Tu chodzi o kształt buzi, rysy twarzy to one mówią w jakich włosach będzie nam lepiej. Bez znaczenia jest to czy jest się ładnym czy nie chodzi o to co do twarzy komu pasuje.

Gość gość
A ja uważam że jeśli komus pasują krótkie włosy to powinien je ściąć. Bo wszystkie dziewczyny mające długie włosy są ulizane :o a jeszcze niektóre dodatkowo prostują sobie włosy więc już włosy całkowicie leżą jak druty. A niestety wszystkie dziewczyny w długich rozpuszczonych właśnie tak mają (nie biorę pod uwagę tych którym włosy się mocno kręcą i same się unoszą) wszystkie albo loki, albo fale ale zawsze u góry płasko jak na lodowisku, a przy prostych to kompletna klapa bo tu całkowita lekkość zanika

Gość gość
Mnie pasują wszelkie fryzury, jakie miałam. Długie włosy są trudniejsze w obsłudze, trzeba dbać, żeby jakoś wyglądały, nie rozdwajały się. Schną dłużej, nawet z użyciem suszarki. Tłuste długie włosy związane w kucyk, albo byle jaki koczek na wypełniaczu są obleśne, więc albo dba się o włosy, albo do fryzjera i obciąć to na krótko, żeby nie straszyć ludzi. Każdej pasują długie i krótkie włosy, ale fryzura musi być dobrana tak, że nie oszpeca. Teraz mam długie, ale już mi się znudziły, chyba skrócę na takie do ramion, albo jeszcze lepiej. Z włosami da się dużo zrobić w porządnych salonach fryzjerskich

Gość gość
Mnie bardziej pasują krótkie przez zestawienie rodzaju włosa i rysów twarzy. Mam trochę kdawratową twarz, ładne kości policzkowe - długie włosy to zasłaniały. Do tego moje naturalne włosy są proste - kiedy urosną dłuższe niż za ramiona wyglądam jak topielica i w ogóle nie widać jak dużo mam tych włosów. Wolę krótkie fryzury (ewetualnie boba) które odslaniają twarz

Gość gość
Kożuchowska jest juz niemłoda -mało ktorej kobiecie w jej wieku pasują długie...stąd nie przymierzajcie dziewczyn 20-24 letnich do pani która już mogłaby mieć wnuki :) Inny wiek inna uroda .

Gość gość
znam dziewczyne ktora lepiej wygląda bez majtek niz w majtkach;-)

Gość gość
Dobra, ale ja mam 24 i też lepiej wyglądam w krótkich :)