Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćddgc

Trudno mi znaleźć kontakt

Polecane posty

Gość gośćddgc

Witam chodzę do 2 gimnazjum i mam problem.Otoz nie mogę znaleźć z nikim kontaktu w szkole chciałabym z kimś porozmawiać ale jednocześnie nie widzę w tym sensu i nie wiem co kompletnie powiedzieć.nie mam w ogóle tematów.z jednej strony chce rozmawiać bo nie chce być sama ale z drugiej tak jak opisalam powyżej.odkrylam że powodem tego jest to że w szkole jestem zdenerwowana, nie potrafię się wyluzować.jezyk plącze mi się w gardle przez co mam dziwny głos. Mówię tak jak bym chciała a nie mogła.juz głowa mnie od tego boli że ludzie ciągle się pytają czemu nic nie mówię itp a ja jeszcze bardziej się tym stresuje i ciągle martwię się tym że jestem zdenerwowana i nie mam o czym rozmawiać.przez moje zdenerwowanie trzęsą mi sie rece, brzuch mnie boli, serce szybciej bije.nie którzy się mnie nawet pytają czy ćpam. . . Serio gdy jestem w szkole czuję się jak naćpana.nie wiem jak sobie z tym radzić to mnie przytłacza odkrylam że po alkoholu te problemy mijają jestem wyluzowana mam o czym rozmawiać ale bez przesady nie będę się upijać przed szkołą. W głowie mam czasami natarczywe myśli że jestem idiotka, bym nic nie rozmawiała itp. Zaczynam myśleć że jestem na coś chora. . . Pomocy

Gość gość
Po alkoholu problemy mijają? dziecko, Ty masz 13-14,5 lat!

Gość gość szaarriikkk
to idz do innej pracy etatowy zj***e!