Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pablo55

Moj PRZYJACIEL WIATR .muz

Polecane posty

Gość kruczoczarna007
A ja byłam na cogiel-mogiel ech Ty.

Gość kruczoczarna007
Dziwnie się tutaj pisze.

W poczatek pisz i ucieka i tak na dół , tak trochę dziwnie, ale może być :)

Gość kruczoczarna007
Nie tak dawno, napisałam jak wracałam z Wrocławia ale oczywiście na widziałeś.:)

Gość kruczoczarna007
Ok. Alen chciałabym wiedzieć o co chodzi z Zygorkiem to po pierwsze ,a po drugie o co chodzi z Amisiem dlaczego Was tak poniosło na forum,dlaczego On Ciebie nie lubi i na wzajem?

Tutaj trzeba by pilnować tematów , ale ja nie pilnuje tego , wrzucę utwory i to mi wystarczy

Gość kruczoczarna007
Acha rozumiem posty idą w samopas.:)))

Sam sie przyznał ze go usunął , jak tak można Nie cierpię bo znam go od lat i wiem ze to zły człowiek Dawniej latał od kobiety do kobiety Cały czas psuje mi opinie po cichu za plecami , czytałem nierazWiem ze duzo złego mu zwdzieczam , to fałszywy człowiek Tam nic nie powiedziałem i tak wmawia ze było inaczei Podejrzewam ze uwielbia wulgaryzmy po cichu To paskudny i zly czlowiek i zazdrosny o kazda kobiete

Starałem sie tylko jej tylko pomóz wiesz komu , bo wiem ze czlowiek w takiej chwili tego potrzebuje , tak normalnie I tak ublizał Gdyby nie ona oberwał by juz dawno ode mnie

Gość kruczoczarna007
Sam sie przyznał ze go usunął , jak tak można Nie cierpię bo znam go od lat i wiem ze to zły człowiek Dawniej latał od kobiety do kobiety Cały czas psuje mi opinie po cichu za plecami , czytałem nierazWiem ze duzo złego mu zwdzieczam , to fałszywy człowiek Tam nic nie powiedziałem i tak wmawia ze było inaczei Podejrzewam ze uwielbia wulgaryzmy po cichu To paskudny i zly czlowiek i zazdrosny o kazda kobiete Poczekaj Ty go usunąłeś? skąd ? Alen ja też znam Amiego każdy z nas był kiedyś inny ..ja byłam najspokojniejszą dziewczyną na forum teraz jest zupełnie inaczej nie dam sobie w kaszę dmuchać. Wracając do Amiego powiedział że jesteś Zygorkiem czy to prawda? i jeśli jesteś na forum długo to mnie też dobrze znasz,prawda? A jeśli chodzi że jest zazdrosny o Milunie to miał racje w końcu ja zaczepiałeś na jego oczach.

To nieprawda nie jestem Zygorkiek , ja go nie usunałem tylko on , sam sie przyznał Ja lubiłem Zygorka , wesoly był kobiety go lubiły , tylko wtedy przypadkowo czytałem Rozumiesz juz wszystko ?

Gość kruczoczarna007
Starałem sie tylko jej tylko pomóz wiesz komu , bo wiem ze czlowiek w takiej chwili tego potrzebuje , tak normalnie I tak ublizał Gdyby nie ona oberwał by juz dawno ode mnie Wierzę Wy faceci od razu byście się bili.:) Mili jest szczęśliwa jeśli jest z Ami i tego jej nie odbieraj pomagaj w inny sposób i nie wchodź w ich drogę a będzie dobrze.

W ogóle tamte forum popsuło wiele ludzi Nie do pomyslenia wyzwiska itd To chyba najgorsze forum tylko czają sie w kącie , ja mam już wstret

Zebys wiedziała bede unikał , ale to Cham niestety. Na drugi raz jak bedzie nawet ktos umierał to sie nie odezwe , mam to gdzies

Mnie tam nigdy nie powinno być, ja nie uznaje takiego otoczenia Zainspirowała mnie pewna Róza i tyle.

Gość kruczoczarna007
To nieprawda nie jestem Zygorkiek , ja go nie usunałem tylko on , sam sie przyznał Ja lubiłem Zygorka , wesoly był kobiety go lubiły , tylko wtedy przypadkowo czytałem Rozumiesz juz wszystko ? Rozumiem że Zygorkiem nie jesteś...ok..Ale z tego co pamietam Zygorek pisał o samobujstwie. Spróbój kopiować moje wpisy i odpowiadać na moje wpisy będzie łatwiej do zrozumienia.

Na razie niech tak bedzie , nie mam takiej wprawy Ja bym Ciebie nie okłamał.

23.14 Nic nie wiem o samobojstwie, ze pisał , ja nie czytałem codziennie jak inni

Gość kruczoczarna007
Mnie tam nigdy nie powinno być, ja nie uznaje takiego otoczenia Zainspirowała mnie pewna Róza i tyle. Ale wpadłeś i zostałeś jak każdy z Nas, ja już sobie odpuszczam wchodzenie na forum jeśli jestem zmęczona ..powiesz jaki miałeś nick wcześniej zainspirowany różą.:)

Na zlodzieju czapka gore juz pojmuje Jak go usunał to myslal ze to ja bo go nie cierpie Dobre.

Juz nie pamietam , głowa mi nie pracuje , ale podałem tytuł utworu o Rózy Nie umiałem wklejać to pisałem tytuły