Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pablo55

Moj PRZYJACIEL WIATR .muz

Polecane posty

Jak znajde ten utwor to Ci go przesle okey? Róza o miłosci mojej dobrze wie , cos takiego było

Gość kruczoczarna007
I taki wredny Kot wmawia ze jestem Zygorkiem Jak ja go nie cierpię Spokojnie intuicja może zmylić,Alen ale Ty go nie lubisz już od lat więc o co poszło na samym początku? bo chyba nie o to że zmieniał kobiety... wiele ich przecież nie było w jego życiu forumowym, o mnie nie może być zazdrosny wszak rzadko z nim rozmawiam wolę nie przeszkadzać obojgu to ich azyl i Ami Mili jest wierny jak pies i dobrze bo sie kochają nie ważne że forumowo może kiedyś się spotkają ja im tego życzę z całego serca.

Gość kruczoczarna007
Na zlodzieju czapka gore juz pojmuje Jak go usunał to myslal ze to ja bo go nie cierpie Dobre. Kto go usunął Zygorek? Znaczy się jego wpisy? bo nie rozumiem. O wpisy chodzi Alen pisz składnie.

Ale Miłosc juz nic nie powiem Nie mówmy już o tym , okey ? wyjasniłem Ci wszystko szczerze.Zebym ja jeszcze tracił zdrowie przez jakies forum to niedopuszczalne Zawsze mam wybór , więżniem nie jestem Jezeli cos nas trzyma to tylko sympatia do kogoś, bo inne myslenie jest juz nieprawidłowe

23.30 znalem takiego typa jak on prywatnie , wszystko sie zgadza, to samo.Nie lubiłem go bo mial paskudny charakter.Wystarczy.

Twoj Kolega usunał Zygorka dokuczajac mu wpisami , juz zrozumialas ? I smial sie ze byl taki słaby

Gość kruczoczarna007
Podsumuję Naszą rozmowę.... Zygorkiem nie jesteś, nie lubisz Amisia bo to kobieciarz i myśl że Ty mu usuwałeś posty kiedyś/przeszłosć wciąż tkwi w głowie obu Panów i to chyba wszystko.ech..

Gość kruczoczarna007
Alen coś pamiętam to o to chodzi a dlaczego tak bronisz Zygorka sam nie potrafił się kiedyś obronić przed Amisiem ,to jaki miałeś nick mów mi tutaj zaraz.

Ja nie usuwalem nikomu postow o matko Podejrzewam ze mnie tez dokuczal anonimami tak samo jak Zygorkowi

Gość kruczoczarna007
Nie jeszcze nie idziemy spać,widzę że męczą Ciebie pytania.

Gość kruczoczarna007
Ok. Alen wierzę Ci ,ale nie zajmuj się już Amisiem. Może Ci się to nie spodoba ale ja lubię Amiego i nigdy nic złego mnie nie spotkała z jego strony kiedyś rozmawialiśmy i żartowaliśmy często ale to inne czasy były jak jeszcze na forum nie było różnego rodzaju oszołomów.Ami albo kogoś lubi albo nie.

Ile na ten temat mozna rozmawiać Cholera wylecial mi tamten nick z głowy, a tyle razy pisałem chyba music ktory tez teraz mam Nie pamietam

Gość kruczoczarna007
Pierwszy raz słucham te piosenkę..

Przeciez pamietam , codziennie latał by pisać do Ciebie Mozemy zakonczyc ten temat ?

12.03 Przedtem podawałem tylko tytuł no tak Ale pózniej już puszczałem wiele razy, nie pamietasz ? to niemozliwe

Gość kruczoczarna007
Ile na ten temat mozna rozmawiać Cholera wylecial mi tamten nick z głowy, a tyle razy pisałem chyba music ktory tez teraz mam Nie pamietam Szkoda może bym sobie Ciebie przypomniała..:) A ta piosenka o róży to nie była przypadkiem ta... poczekaj zgubiłam ją.

Gość kruczoczarna007
Przeciez pamietam , codziennie latał by pisać do Ciebie Mozemy zakonczyc ten temat Tak.. poszukam tej piosenki chwila..

00.14 nie ta Tam byly slowa ze roza ona jedna o milosci mojej wie Cos takiego

Gość kruczoczarna007
Może postaram się jutro ..ups dziś poszukać,a może Ty sobie przypomnisz tytuł tej piosenki.